Actuala urmașă a lui Brătianu, fostă pesedistă, Eleonora Carmen Hărău în acțiune.

Trebuie să recunoașteți că Eleonora Carmen Hărău se străduiește să arate (cât se poate de) bine pentru vârsta dumisale. S-a dichisit, a țuguiat corespunzător buzele rujate, și-a vopsit unghiile în culoarea preferată de prima doamnă…

Păcat că niște cetățeni, care par a nu înțelege excelenta campanie de imagine a doamnei senator, au comentat negativ pe Facebook – din invidie, cel mai probabil.

Însuși autorul postării pe rețeaua de socializare, domnul Marcel Banu, face un comentariu persiflat. Luat la întrebări de un prieten („Banule, nu știi cu cine te ai pozat”), acesta răspunde ironic: „Eu știu, da nu știe ea”.

„Ban la ban trage…”, i-a mai transmis un prieten domnului Banu. Un altul, a pus punctul pe „i”: „Marcele bag de seama ca pe tine daca nu te injura lumea nu esti sanatos!”

banu 4

 

Sursa foto: Facebook

Acest material este un PAMFLET. Fotografiile și comentariile sunt REALE!

2 răspunsuri

  1. Ptiu drace, m-ați făcut vedetă !

  2. Cel puțin i-am amintit doamnei Hărău de situația drastică în care se află Complexul Energetic Hunedoara cu precădere termocentrala Mintia…
    Știți ce mi-a răspuns ? “Termocentrala este coșmarul vieții ei” ! Dacă ALDE o lasă de izbeliște, poate PNL face ceva concret !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus