Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost reținut, susțin surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO. Acesta este acuzat de acte sexuale cu băieți minori.

Pro Tv a transmis un punct de vedere în cazul reporterului din Târgoviște:

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.

____

ȘTIRE INIȚIALĂ

Jurnalistul Marius Buga (42 de ani), corespondent Pro TV, și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, este cercetat de procurori într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor.

Marius Buga a fost adus marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri.

După cum au precizat a Adevărul surse judiciare, dosarul a fost deschis în urmă cu câteva zile.

Un minor era audiat la Poliția Târgoviște într-o altă speță, numai că pe parcursul audierilor, băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

De la Poliție, dosarul a ajuns în scurt timp la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Marius Buga se află deja la audieri la Parchet alături de mai multe persoane, iar în cursul serii de marți, 7 februarie, anchetatorii vor decide ce măsură preventivă se va lua împotriva jurnalistului Marius Buga. Este vorba fie de cercetarea sub control judiciar, fie de arest preventiv pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus