De când s-au înființat rețelele de socializare, politicienii români și-au găsit și lătrăi de serviciu, care să comenteze în numele lor despre orice, oricând. Lătrăul e, de obicei, agramat, needucat, milog (nu cere mult!) și cu mult tupeu. Nu există ceva la care lătrăul de serviciu să nu se priceapă, egal că el, sărmanul, se pierde pe stradă dacă nu are cartea de identitate la el.

Se vorbește despre politică externă?!Vai de mine, lătrăul știe cum e cu Organizația pentru Eliberarea Palestinei că doar a fost la all inclusive în… Turcia.

Politică?! Waw! A auzit el cum se fac niște „combinații”, de aia se pretinde doxă în ale politicii. Fuge, caută pe Google sau te înjură dacă îl întrebi cam care e diferența dintre ideologie și doctrină. Bine, nu bag mâna în foc nici pentru politicieni cu răspunsul la această întrebare!

Arhitectură?! E Gaudi corcit cu Aalto și Calatrava!

Medicină?! Știe clar cum se face o cezariană, din trei fraze agramate te-a operat de hernie de disc și din alte două a descoperit și un cancer mamar.

Vai, despre autostrăzi și drumuri, în general?! Dacă scrie el trei chestii de Facebook și pune o poză pe Instagram, mamă, mamă, e gata culoarul IV paneuropean Nădlac – Constanța!

La peisagistică și decorațiuni interioare e numărul 1 mondial! Acum, ce mai contează că la el în casă maxima chestie de mare fiță, pe care o și prezintă cu mândrie, e bolta cu spoturi, ivită în apartamentul din blocul insalubru după ce a spart un perete despărțitor. Să nu-i cereți să vă arate cumva biblioteca din dotare, că iar vă înjură. El n-are nevoie să citească. S-a născut talent!

Oare la ce nu se pricepe lătrăul de serviciu?! Ați ghicit! Nu există vreun domeniu pe care să nu-l „stăpânească”! Păcat că nu a înțeles însă că e doar un „bufon” la „curtea regelui!”. Asta nu are cum s-o priceapă. Când nu mai e amuzant/folositor, dispare!

2 răspunsuri

  1. Laträul de serviciu este si Patriot Ortodox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus