FCSB a depus marți o plângere împotriva echipei CS Universitatea Craiova la Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal (FRF), pentru ''nerespectarea prevederilor Statutului și Regulamentelor LPF și FRF''.

FCSB acuză clubul din Bănie că în meciul cu FC Viitorul, din 7 mai, din etapa 9-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, a încălcat principiile ”integrității și sportivității competiției” prin folosirea a de ”jucători tineri, neexperimentați, ca titulari, jucători care nu au mai fost folosiți în meciurile anterioare din acest sezon competițional, unii dintre ei nici măcar din postura de rezerve.

”Aceste fapte au fost premeditate de către reprezentanții clubului care, chiar anterior meciului în cauză, au ieșit în media și au făcut afirmații cu privire la dezinteresul față de competiție și câștigătorul acesteia”, se mai arată în plângerea clubului FCSB.

FCSB menționează că încălcarea obligațiilor prevăzute de Statut duce la sancțiuni, precum avertisment, suspendarea sau excluderea membrilor afiliați pentru încălcarea obligațiilor, iar competența aparține Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, la sesizarea Direcției Licențiere.

FC Viitorul a câștigat meciul cu CSU Craiova cu scorul de 1-0 și are prima șansă la câștigarea titlului de campioană, sâmbătă, când vor avea loc ultimele meciuri din play-off.

DCNEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus