Liga a III-a a ajuns în pragul celei de-a patra etape, una ce se anunță extrem de interesantă. Nu mai puțin de trei dueluri între formații din același județ sunt programate în acest weekend, primele două chiar mâine, în Timiș și Arad. De urmărit în special jocul de la Lugoj, dintre CSM-ul local și ASU Politehnica, liderul detașat al seriei după trei etape.

Mâine, la ora 17, sunt programate patru partide în etapa a 4-a din C4. Unul dintre cele mai interesante dueluri e cel de la Lugoj, între revelația returului ediției trecute de campionat – CSM – și revelația actualului sezon – ASU Politehnica. Cele două echipe se cunosc foarte bine, mai ales că au disputat un amical, chiar pe malul Timișului, cu douăsăptămâni înaintea începerii campionatului. În plus, va fi și un interesant duel al antrenorilor, în general echipele pregătire de Cosmin Petruescu și Sorin Brîndescu remarcându-se printr-o organizare bună și disciplină tactică.

Un alt derby județean se va desfășura la Sebiș, între localnicii de la Național și CS Ineu. Gazdele de mâine au reușit să obțină primul succes stagionat săptămâna trecută, în deplasarea de la Alba Iulia, cu Performanța Ighiu. În schimb, Ineul are doar un punct în cont, ce-i drept, și un meci mai puțin disputat, trupa lui Cristian Sculici stând în prima rundă. Pe hârtie, favorită certă e trupa din Sebiș, dar în acest început de sezon au fost spulberate câteva pronosticuri de „1” sau „2” solist.

Tot mâine, la Rovinari, se vor duela cei doi „sateliți” de prim-divizionare. Pandurii II și Craiova II, două formații aparent fără obiectiv în acest sezon, dar care pot arbitra cu ușurință lupta pentru promovare, beneficiind la fiecare etapă de ajutor consistent de la prima echipă. Pandurii II a fost una dintre performerele etapei trecute, când a reușit să se impună cu 2-0 la Deva.

Tot în zona Olteniei se dispută și cel de-al patrulea joc al după-amiezei de mâine. Pe stadionul craiovean „Chimia”, CSO Filiași, o formație ce pare solidă, cel puțin pe teren propriu, va primi replica „lanternei roșii”, Măgura Cisnădie. Nou-promovata din Sibiu e singura formație din C4 care n-a găsit drumul spre gol în primele trei etape.

Sâmbătă după-amiază, Metalurgistul Cugir va încerca să răzbune eșecul de săptămâna trecută, de la Timișoara, în fața unei alte formații din Timiș, Millenium Giarmata. Trupa lui Răzvan Leucă și Alin Molcuț are parte de un start greoi de campionat, pierzând săptămâna trecută, pe teren propriu, și în fața modestei Minerul Motru.

Al treilea derby județean al etapei a 4-a se dispută pe stadionul „Michael Klein”, din Hunedoara. FC-ul lui Viki Roșca primește vizita nou-promovatei CNS Cetate Deva. Oaspeții de mâine dispun de un lot experimentat pentru acest nivel, însă au înregistrat rezultate contradictorii în acest start de sezon. Pentru deveni va fi, practic, prima deplasare a sezonului, întrucât în runda a doua, între duelurile de acasă cu Filiași și Pandurii II, a stat.

Un meci deschis oricărui rezultat va fi cel de la Motru. Gazdele de la Minerul au reușit o victorie surprinzătoare săptămâna trecută, la Giarmata, în vreme ce oaspeții de la Ighiu, nou-promovați în acest eșalon, încep să se remarce drept una dintre cele mai imprevizibile formații din campionat. După succesul din etapa a doua, 2-1 la Hunedoara, trupa fostului fundaș al CFR-ului, Adorian Himcinschi, a pierdut etapa trecută acasă, cu Național Sebiș.

http://www.druckeria.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus