Persoanele din municipiul Deva care au calitatea de chiriași în imobilele ANL situate pe Aleea Moților, nr. 2 și Strada Mihai Eminescu (bl. T1 și bl. 1) sunt invitate să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 1) – Serviciul Fond Locativ, începând de miercuri, 6 martie 2024, pentru a intra în posesia actelor adiționale la contractele de închiriere, după modificarea chiriei ca urmare a indexării cu rata inflației.

Noile valori ale chiriilor pentru locuințele ANL au fost aprobate de Consiliul Local Deva, în ședința ordinară de la sfârșitul lunii februarie și sunt percepute începând cu data de 1 martie 2024.

Sumele reprezentând recuperarea investiției din cuantumul chiriei sunt virate în contul Agenției Naționale pentru Locuințe și vor fi utilizate pentru dezvoltarea fondului de locuințe ANL.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE cu privire la locuințele pentru tineri, destinate închirierii se pot obține la numărul de telefon 0737.036.001, după următorul program: luni – joi, între orele 8:00-16:30 și vineri, între orele 8:00-14:00.

Direcția de Asistență Socială Deva administrează un număr total de 137 de locuințe ANL, situate în trei imobile. Totodată, în evidența instituției figurează un număr de 117 chiriași plătitori. Potrivit reglementărilor legale în vigoare, persoanele cu dizabilități care ocupă suprafețe locative cu destinația de locuințe, deținute de stat sau de unitățile administrativ-teritoriale ale acestuia, sunt scutite de la plata chiriei.

Sursa: Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus