Nu a mai fost luată în calcul nicio altă persoană din PNL Hunedoara.

 

Persoanele care au semnat pe lista pentru îndepărtarea lui Bogdan Țîmpău din fruntea PNL Hunedoara au mers cu o singură variantă la conducerea centrală a partidului – Lucian Heiuș. Nu a mai fost luată în calcul nicio altă persoană din PNL Hunedoara.

Mai mult, surse neoficiale declară că primarilor li s-a cerut, la întâlnirea cu Mihai Voicu și Dan Motreanu, să treacă, anonim, pe câte un bilețel numele celor pe care îi văd drept candidați la parlamentare.

Ieri, Biroul Politic Național al PNL a decis ca Florin Claudiu Roman să preia șefia organizației județene, pe o perioadă nespecificată.

Un răspuns

  1. Interesanta, daca e adevarata, miscare cu solicitarea listei de candidati propusa de primarii contestatari. Asa are si conducerea centrala certitudinea celor care s-au aflat in spatele pucistilor (nu ca nu o aveau deja, dar nu strica sa fie si in scris).
    Pana la urma ce a gresit Timpau, in afara ca ar fi fost primul pe lista de deputati (singurul 100% eligibil)? (acum va fi pe al doilea, asa ca adevaratii pucisti se vor afla intr-o situatie si mai proasta). Ce ar fi trebuit sa faca Timpau la locale? A candidat el cumva si a piedut? Sau poate ar fi trebuit sa-i inlature de la candidatura pe primarii in functie ai Devei si Hunedoarei? (nu ca asta ar fi fost ceva rau, inlaturandu-se astfel fratricidul celor de la hunedoara, dar era posibila?). Sau crede cineva ca putea castiga Petrila cu altcineva, daca a pierdut cu Paducel?
    Pana la urma, ma distreaza credinta liberalilor ca au avut vreodata forta politica in judet. Au fost mereu cam pe la jumatate din PSD (acum vor fi si mai jos). Ce au avut, a fost forta de a sifona bani publici, prin doua personaje (Munteanu si Molot, intr-o ordine cronologica, sau invers, intr-o ordine a fortei avute) ajunse si mentinute in acele pozitii in contexte extraordinar de favorabile, tocmai in anii electorali (cel putin despre Molot, daca nu ar fi fost demnitatea cuiva de a nu accepta valiza cu bani, nu ar mai fi auzit nimeni), ceea ce le- a dat iluzia puterii politice. Dura va fi revenirea cu picioarele pe pamant, greu e sa fii azi liberal hunedorean si sa mai fii si peste patru ani, rastimp in care doar doi (maxim trei) vor fi parlamentari (restul, ceva atarnatori pe langa bugete comunale), mai ales ca USL-ul din maretul 2012 te-a pricopsit si cu ceva personaje extrem de folositoare in mentinerea unitatii partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus