Lucian Marcu, criminalul din Lupeni care și-a căsăpit concubina cu peste 10 lovituri de cuțit, are de executat o pedeapsă mai mică. Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au decis să admită apelurile formulate în acest caz

În noapte de 14/15 februarie a.c., după nenumărate amenințări cu moartea și câteva pahare cu alcool, recidivistul Lucian Marcu a mers în apartamentul în care locuia concubina sa, împreună cu cei doi copii, și a înjunghiat-o pe femeia în vârstă de 22 de ani. Acesta se întorsese de curând în țară, asta după ce în Italia a stat în închisoare pentru tâlhărie.

Totodată, bărbatul a fost condamnat de către Judecătoria Petroșani la o pedeapsă de doi ani pentru furt calificat. La revenirea în România, deși exista un mandat de arestare pe numele lui, polițiștii nu l-au pus în aplicare.

După finalizarea procesului, pentru oribila crimă, Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Marcu la o pedeapsă de 22 de ani și jumătate. La respectiva pedeapsă s-au adăugat și cei doi ani pentru furt calificat, în total având de executat 24 de ani și jumătate. Nemulțumit de sentința primită, bărbatul a atacat decizia, iar în final, la Curtea de Apel Alba Iulia acesta a primit 18 ani pentru crimă, pedeapsa cumulându-se cu cea de pentru furt.

2 răspunsuri

  1. Sa ii deie inchisoare pe viata la asa om. Nu merita, a lasat 2 copii fara mama. Daca ekeste un puscarias nu trebuia, sa omoare mama copiii lor lui, o paraseasi era mai bine pentru amandoi. Esteun puscarias si sa ramana in puscarie toataviata lui. Copii sunt nvinovati, sa traiasca cu bunicii nu este o varianta. Acest om nu merita sa-si mai vada copilasi si sa nici nu astepte sa i se spuna tata.

  2. Este un criminal! Nici nu il mai pot numi “tata” nici înainte nu il suportam,sper sa stea toata viata lui in închisoare! Sa mo*ra,asa cum a facut si el cu mama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus