Cancerul este o boala teribila si insidioasa, care loveste viata si sanatatea a milioane de oameni, insa din fericire, merele sunt de mare ajutor in lupta impotriva acestei boli.

In prezent, exista unele lucruri care pot fi facute preventiv impotriva cancerului. Unul dintre ele este consumul de mere.
Aceste fructe detine cel mai inalt rang, atunci cand vine vorba de beneficiile pentru sanatate, printre alte fructe. Acestea sunt disponibile pe tot parcursul anului și sunt esentiale pentru organism.

De ce sunt merele, arme puternice impotriva cancerului?

Merele sunt o sursa buna de fibre, vitaminele A și C si, si magneziu. Acestea sunt considerate un indulcitor natural pe care il puteti folosi chiar si in prepararea diferitelor deserturi. Pectina din mere are un efect de ingrosare care poate fi utilizat in loc de gelatina.

Beneficiile consumului de mere:

Pastreaza gura si dintii curati
Controlul tensiunii arteriale
Reduce riscul de a dezvolta diabet de tip 2
Imbunatateste apararea imuna
Induce pierderea in greutate

Merele și cancerul

Antioxidantii numiti procianidine, care se afla in mere, ajuta foarte mult in lupta impotriva cancerului. Procianidinele activeaza celulele din organism care distrug cresterea tumorii si se raspandesc in tesuturile vecine.

In general, orice organism uman are un numar de celule tumorale, care sunt neutralizate de antioxidanti – adica, rolul lor principal. Merele sunt unul dintre cei mai buni furnizori de astfel de substante!

Acestea sunt considerate a fi eficiente in prevenirea cancerului colorectal. Pentru cel mai bun efect, nu inlaturati coaja merelor. Mancati merele intregi. Coaja lor contine mai multe substante concentrate puternice impotriva cancerului. Mai mult decat atat, contine, de asemenea, substante nutritive esentiale si vitamine care sunt necesare pentru organism.

bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus