O firmă din Călan va furniza și în această ultimă parte a anului școlar 2014 – 2015 merele care vor fi oferite zilnic elevilor din ciclurile primar și gimnazial din judeţul Sibiu.

Prioritar Impex SRL a fost aleasă în urma unei proceduri de achiziție publică, la care au mai depus oferte alte două societăți comerciale. Aceeași firmă Prioritar Impex a fost aleasă și în toamna anului trecut, pentru a furniza merele până la finele anului calendaristic 2014, informează Turnul Sfatului.

Merele vor fi în număr de minim 36.023, în fiecare zi, având în vedere că acesta este numărul estimat al elevilor din clasele 0 – VIII, de la învățământul de stat și privat autorizat, din județul Sibiu. Contractul a intrat în vigoare din această lună, pentru o perioadă de maxim 86 de zile de școlarizare. Fiecare măr, potrivit caietului de sarcini, va avea minim 100 de grame.

Limita maximă a costului pe măr, potrivit caietului de sarcini, este de 0,37 de lei, inclusiv TVA. În urma licitației, a rezultat un preț de 0,26 lei, inclusiv taxa pe valoare adăugată. Valoarea totală a contractului este de puțin peste 650.000 de lei, fără TVA.

turnulsfatului.ro

foto: infobraila.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus