Mircea Moloț nu a ratat ocazia de a-și arăta satisfacția la aflarea veștii că magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au stabilit un nou termen de judecată abia peste 3 luni și jumătate

Președintele Consiliului Județean a luat cuvântul la sfârșitul ședinței ordinare a legislativului județean și a transmis următorul mesaj: „Pentru cei care nu pot să doarmă noaptea de grija mea, le spun doar atât: va trebui să mă suportați și în această vară! Așa că, vară plăcută!”

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit ziua de 15 octombrie ca nou termen pentru judecarea recursului formulat de Mircea Moloț față de soluția pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia în favoarea Agenției Naționale de Integritate care l-a declarat pe președintele CJ Hunedoara, incompatibil.

5 răspunsuri

  1. bravo Boss !!!! Acu ca nu mai sunt pradaciuni prin judet poate faci si ceva treaba ca geme judetul de saracie, si poate publici si declaratia de avere si cea de interese.. poate !!

  2. Uitati-va ce moaca de cretin.Se bucura ca atunci cind a semnat angajamentul la securitate.ESTE MAI BINE SA FII RIDICAT LA TOAMNA,RACOAREA ESTE MAI INTENSA.

  3. sandu.dorina58@yahoo.com' Sandu Dorina spune:

    Ureaza-i lui mata vara placuta nenorocitule. Ai jefuit judetul si ai saracit lumea. Rusine sa-ti fie! O sa-i urmezi pe ceilalti la racoare la toamna!

  4. floricel77@gmail.com' stroe buzescu spune:

    Ăsta-i Băsescu 2! Numai in copârșău îl mai pot scoate ăștia de la conducerea Consiliului Județean!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus