Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” din Hunedoara, invită hunedorenii cu inimile deschise la un spectacol de excepție, MICUL PRINȚ, după Antoine de Saint-Exupery, pus în scenă la Teatrul de Artă din Deva în data de 30 mai, începând cu ora 17.00

Elevii-actori își doresc să arate lumii întregi că în spatele unor dizabilități de orice natură stă pitit un suflet de artist care poate trezi emoții și sentimente nebănuite în orice spectator care vede cu inima. “Micul Prinț” prinde viață prin întruparea într-un puști autist, care impresionează prin capacitățile sale intelectuale. La cei 11 ani ai săi, David Nicorici oferă tuturor o lecție de viață pe care mulți dintre noi o uităm, aceea de a privi dincolo de aparențe.

Regizorul Mihai Panaitescu a crezut în copilași, a văzut cu mintea și cu sufletul actorii ce așteptau timizi să pășească pe podeaua unei scene adevărate de teatru. Acest proiect de artă dramatică a prins viață din dorința profesoarei Roxana Pavel, cea care i-a îndrumat pe copii să-și exprime liber trăirile și emoțiile, dar și cu ajutorul reprezentanților Teatrului de Artă din Deva, care au îmbrățișat ideea încă de la început.

Prețul unui bilet este de 10 lei și se poate achiziționa de la casieria Teatrului de Artă din Deva. Banii obținuți din vânzarea biletelor și din sponsorizări vor recompensa munca elevilor actori, prin participarea la o tabără de creație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus