În vreme ce conducerea centrală a PNL îl consideră pe Mircea Moloț un „adversar” politic, PNL Hunedoara ezită să se pronunțe tranșant în legătură cu situația politică a fostului președinte.

De la debutul scandalului iscat în jurul dosarului penal care îl vizează pe Mircea Moloț, conducerea PNL Hunedoara a evitat să ia o poziție fermă față de fostul președinte al PNL. 

Nici atunci când Mircea Moloț a anunțat că oferă consultanță pentru ALDE, liderii politici ai filialei județene a PNL nu au manifestat o atitudine fermă. Mircea Moloț a afirmat recent că el este încă președinte al PNL Hunedoara, însă nici această afirmație nu i-a stârnit pe foștii săi colegi. 

Duminică, 31 ianuarie, secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a spart gheața și a dat primul mesaj tranșant în legătură cu Mircea Moloț. Bolojan îl consideră pe Moloț “în afara echipei PNL”.

„Toți oamenii care au fost în interiorul acestei săli sunt colegii noștri. Toți oamenii din afara acestei săli sunt competitorii noștri. Echipa noastră nu este formată din oameni de afară. Singura echipă este cea a Partidului Național Liberal, oamenii care sunt alături de noi. Toți ceilalți, care au fost liberali sau au anumite filiații liberale, e clar că, în mod conștient sau inconștient, aduc deservicii partidului nostru. Și asta e valabil în toate părțile, nu numai la Hunedoara”, a declarat Ilie Bolojan în cadrul unei conferințe de presă.

Cu toate acestea, deputatul Bogdan Țîmpău, co-președintele PNL Hunedoara, a îndulcit pastila amară servită de secretarul general al PNL, susținând că Mircea Moloț nu a fost exclus din partid. Cu alte cuvinte, că nu se află în afara echipei liberale.

„Noi, de la sine, nu am făcut nici cea mai mică excludere. Nu știu dacă domnul Moloț și-a făcut reînscrierea, dacă este cu cotizația la zi. În orice caz, domnul Moloț nu a fost exclus din partid”, a declarat Bogdan Țîmpău în cadrul aceleiași conferințe de presă.

3 răspunsuri

  1. Stie Timpau ce stie.Nu poti compare locomotiva de Molot cu martoga de Gligor

  2. Gunoiul asta este adversarul Romaniei.

  3. marcel_mititelu_hd@yahoo.com' Mititelu Marin spune:

    Tanti Lidia, securist cu nume feminin, CE LIMBA LATA SI ASPRA AI, PLACUTA FUNDULUI LUI VIOREL PANTURU ! Locomotiva sferto-docta MOLOT- caci IN TOATE EMISUINILE IN CARE APAREA LA FIICA-SA, SI AIUREA, NU FOLOSEA ACUZATIVUL-, ERA PE BANII FURATI DE LA NOI SI DE LA TINE, FRAIERO ! Decat o locomotiva pe carbuni, caci pe 19 martie face 66 de ani!, fapt pentru care ii dorim LA MULTI ANI LA BARCEA, in maxima securitate, mai bine UN CAL BATOR CREDINCIOS (daca stii cine este; cuvant ajutator: FEFELEAGA)! Perversa mica ce esti, ITI PLACE SA AJUTI MOSNEGII ! LINS PLACUT, LA TURNATOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus