După ce ani la rând a fost port-drapelul luptei împotriva fostului primar al Devei, Mircia Muntean, consilierul local PSD Vasile Țonea și-a fixat o nouă țintă: actualul primar Petru Mărginean despre care spune că e mai rău decât fostul edil.

Cine ar fi crezut? Consilierul local Vasile Țonea a ajuns să-l regrete pe Mircia Munten deși, până în urmă cu doi ani, cei doi se atacau reciproc în ședințele de consiliu local, nu de puține ori limbajul depășind limitele decenței.

„Îl regret pe Mircia Muntean și v-o spun cu toată sinceritatea. Actualul primar este abuziv, îl întrece în rele pe Mircia Muntean”, a declarat Vasile Țonea pe holurile primăriei după tentativa eșuată de convocare a Consiliului Local de luni.

Social-democratul este supărat că primarul Petru Mărginean ar fi refuzat dreptul unui consilier local de a prezida ședințele Consiliului Local Deva, dar mai spune și că primarul refuză să introducă pe ordinea de zi anumite proiecte generate de consilieri.

Un răspuns

  1. Mai domnule Tonea tu vezi ce furt face primaria prin oras?De ce scot dalele daca nu se impune,au cumva cancer?Blestemati sa fiti cu totii cei ce va bateti joc de cei ce vau votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus