CJ Hunedoara a schimbat președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Începând de astăzi, noul președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică este consilierul județean PNL Florian Toma (foto). Acesta a fost votat în unanimitate, după ce postul a rămas vacant în urma demisiei fostului consilier județean, Vasile Bârea.

De asemenea, în cadrul ședinței de luni a fost înlocuit din funcția de membru al ATOP Hunedoara și comisarul șef Liviu Gabriel Dumitru, fostul inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara. În locul său a fost numit actualul inspector șef, comisarul șef Marcel Zaharie.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Județean Hunedoara, şi care îşi desfaşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează. 

Scopul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus