Cel mai important proiect al judeţului Hunedoara se află în pericol pentru că fosta conducere a CJ Hunedoara „a uitat” să asigure cofinanţarea proiectului!

Pare greu de crezut, însă este adevărat. Consiliul Judeţean trebuie să asigure o cofinanţare de 230 de miliarde de lei vechi în cadrul proiectului „Management integrat al deşeurilor din judeţul Hunedoara”. Din păcate, administraţia judeţeană nu are aceşti bani pentru că fosta conducere a judeţului nu a prevăzut această cheltuială.

„Dacă alocăm astăzi această sumă, ne vom afla în imposibilitatea de a mai funcţiona. Valoarea contribuţiei a fost stabilită având la bază analiza capacităţii judeţului de a contracta un credit. Ulterior, CJ Hunedoara a luat un credit, în 2014, dar banii s-au dus pe drumuri. Demersurile pentru un credit care să acopere cofinanţarea trebuiau făcute în 2014, dar asta nu s-a întâmplat”, a declarat vicepreşedintele CJ Hunedoara Dorin Gligor.

Reprezentantul Consiliului Judeţean a mai spus despre această cofinanţare că a fost stabilită „incorect, nedrept şi iresponsabil”.

CITEŞTE ŞI: Unde au ajuns banii pentru drumuri în Republica lui Moloţ

Vicepreşedintele Dorin Gligor a mai adăuat că prioritatea numărul 1 este finalizarea proiectului privind deponeul ecologic, iar pentru acest lucru Consiliul Judeţean va contracta în cel mai scurt timp un credit.

3 răspunsuri

  1. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

    Sa nu se faca greseala de a arunca toate relele in spatele lui Molot. Contributia CJ ar fi trebuit sa fie prevazuta si aprobata in sedinta de consiliu, legal constituita. Ce-a zis dl. Gligor, la cea vreme? A tacut malc, ca si in alte cazuri de matrapazlacuri made Molot? Oare solutia deponeului era cea mai oportuna? Cat s-a platit pe studiul de fezabilitate SI CUI ?

  2. Molot a avut tot timpul majoritate in consiliu si daca un consilier incerca sa atraga atentia asupra unor nereguli se alegea cu o campanie de denigrare din partea grupului din jurul lui MOLOT, iar lucrurile se intamplau tot cum dorea el.
    Analizati cine sunt presedintii comisiilor de specialitate din consiliu si o sa va dati seama de ce lucrurile se petreceau astfel.
    Grav este ca i s-a permis la nesfarsit si nu s-au luat masurile necesare la timpul potrivit. Raul a fost facut, iar oameni nevinovati platesc pentru lipsa DE REACTIE A CELOR RESPONSABILI!

  3. Chiar credeti ca in consiliu se lucreaza pentru binele nostru?Acolo se duc pentru interesele lor si indemnizatia de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus