Social-democraţii hunedoreni sunt foarte atenţi cu banii pe care îi cheltuie în campania pentru alegerile prezidenţiale. Liderul PSD Hunedoara a anunţat astăzi ce măsuri a luat pentru a nu cheltui sume mari pentru afişe şi bannere.

Conducerea PSD Hunedoara se teme că “războiul afişelor” ar putea lăsa găuri negre în bugetul de campanie alocat publicităţii electorale pentru candidatul PSD-UNPR-PC, aşa că cei care au de gând să “dea atacul” la afişele contracandidaţilor au fost ameninţaţi cu excluderea din partid.

“Dacă prind pe cineva din partid că rupe afişele contracandidaţilor, îl dau afară! Nu facem decât să ne producem unii altora găuri în campanie. Este loc în Româmia, pe planetă, pentru mii de candidaţi”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor în cadrul unei conferinţe de presă.

Totuşi, liderul PSD Hunedoara a admis că “mai sunt câţiva bezmetici care bagă pumnul în afişe şi la noi şi la alţii, putem fi campioni la asta pe rând.”

2 răspunsuri

  1. Mortii tai Tokes. Candidezi la functia de Presedinte al Romaniei nu al Ungariei in rasa ma-tii de bozgor imputit,sobolan de canal infect ce esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus