Nicolae Schiau s-a întors la Primăria municipiului Hunedoara.

Nicolae Schiau s-a întors la Primăria municipiului Hunedoara. De această dată ca angajat al Biroului pentru Relații cu investitorii și se ocupă și de Centrul de Afaceri din Hunedoara.

Informația a fost confirmată de către primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Nicolae Schiau a fost primar al municipiului Hunedoara în perioada 2004 – 2008. El l-a învins la alegerile locale din 2004 pe Remus Mariș, care fusese primar al Hunedoarei timp de 12 ani. Atunci Nicolae Schiau a câștigat alegerile din partea PD. În 2008, el a pierdut alegerile în fața lui Ovidiu Hada, a rămas câteva luni consilier local, după care a demisionat din CL, iar în cele din urmă a fost „mazilit” și în partid.

În 2012 a candidat din nou, ca independent susținut de PRM, pentru postul de primar al Hunedoarei. A terminat cursa pe locul al patrulea.

5 răspunsuri

 1. Deci mai trebuie construit ceva in Parcul Corvinu ? 🙂 🙂 🙂
  Apropo a se vedea cum s-au cheltuit banii la Teatru 🙂 🙂 Vrea sa-l ” termine” ? 🙂 🙂 🙂

 2. PSD-ul nu mai are resurse umane ? Trebuie folosite “organele” PDL-ului ? 🙂 🙂 🙂

  • E viata buna la bugetari ,o paine boanfa buna de mancat de catre (specialistii ) fosti primari si politicieni merituosi.

 3. hochiminh@yahoo.com' Ho Chi Minh spune:

  Si,uite-așa,nevas`sa (pe care tot el o vârâse la APAPROD) si subalternele lui vor avea una si aceeasi paradigma: Cum dracu` l-au pus p`asta sef cu salariu` triplu ca nu stie cat mine !?!? Bun ,ea se refera la Ioan “dottore” Timis,fostu` primar de la Hateg…

 4. fabian.botea@rcs-rds.ro' Botea Fabian spune:

  Schiau a fost singurul ce a spus că nu face drum hd-deva până nu se pune canalizarea și apoi facem drumul.
  Politica românească însă spune că facem drumul nou nouț, apoi îl spargem și mergem pe denivelări o viață de om. Doar pt că nu bate cu calendarul alegerilor.
  Și numai pt asta și am încredere în Schiau ăsta. Oarbă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus