Dacia a avut parte de publicitate neaşteptată, odată cu un incident care s-a desfăşurat la un eveniment de presă din Maroc, în care jurnalişti din toată lumea au testat calităţile noului SUV compact Porsche Macan.

Jurnalistul britanic Gavin Green, redactor al publicaţiei Car Magazine a postat pe reţeaua de socializare  Twitter imagini şi comentarii care arătau cum o Dacia Duster tractează un Porsche Macan după ce acesta s-a împotmolit pe un teren accidentat.

„Porsche Macan blocat pe un traseu accidentat în Maroc. Dacia Duster îl salvează” este comentariul pe care jurnalistul l-a alăturat fotografiei în care SUV-ul Porsche era salvat de Duster.

Într-o postare ulterioară, Gavin a descris cum, în continuarea traseului, noul Porsche poate să facă faţă şi terenului accidentat: „Macan s-a descurcat pe traseu accidentat chiar mai bine decât mă aşteptam. A supravieţuit şi fără ajutorul Daciei Duster”.

Preţul pentru un Porsche Macan este de 64.593 euro, în cazul modelului pe benzină, cu 340 CP şi a celui pe Diesel, cu 258 CP şi ajunge la 87.927 euro pentru modelul Porsche Macan pe benzină cu 400 CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus