Nominalizarea candidatului PNL pentru Primăria municipiului Brad a făcut prima victimă.

Nemulțumit de felul în care s-a încercat impunerea unui candidat, Vasile Bârea a demisionat din PNL vineri seara, în timpul ședinței Comitetului Județean Executiv al PNL. Practic, în municipiul Brad a fost efectuat un sondaj de opinie, în urma căruia să fie decis candidatul la Primărie, între Vasile Bârea și Daniel Adam. Pentru că nu a fost luată o decizie, Bârea a demisionat din partid. El a declarat pentru Hunedoara Liberă că nu există cale de întoarcere în PNL, dar a lăsat să se înțeleagă, totuși, că ar reveni dacă „se schimbă ceva la nivelul conducerii județene”:

„Nu există cale de întoarcere. M-au jucat în foi de viță 4 – 5 luni. Mie îmi pare rău, am intrat în PNL pentru că și bunicul a fost liberal. Nu am umblat după funcții, eu am o pensie decentă. E drept că nu dispun de o anumită sumă de bani, cel puțin așa mi s-a spus, ca să devin candidat. Mă cunosc prea bine, nu iau o decizie fără să chibzuiesc înainte. Cât privește mandatul de consilier județean, voi avea o discuție săptămâna viitoare cu președintele Consiliului Județean, Adrian David, pe care îl prețuiesc foarte mult. Doresc să-l ajut, pe cale legală. Eu nu am intrat în partid pentru ciolan. Sigur, dacă la nivelul conducerii județene a PNL se vor face niște schimbări, mă pot întoarce!”.

Vasile Bârea este general în rezervă, de Infanterie, Vânători de munte. A ieșit la pensie în februarie 2010, iar la 1 martie în același an a intrat în PNL. Este consilier județean. În 2012 a fost aproape de o nominalizare pentru candidatura la Primăria municipiului Brad, dar pentru că PNL și PSD au candidat pe liste comune, în USL, Bârea a fost inclus pe lista de consilieri județeni. 

6 răspunsuri

 1. De ce din pozitia detinuta in cadrul CJ HD nu ati avut asa o pozitie transanta timp de 4 ani in care MOLOT a facut toate mizeriile alea si a transformat judetul in propria lui ograda?
  Si MOLOT a batut palma cu PSD-ul la alegerile trecute si a nominalizat un candidat slab la Primaria Brad tocmai ca sa-l favorizeze pe CAZACU.
  De ce atunci nu ati cerut schimbarea conducerii PNL?
  Sau de ce nu v-ati dat demisia din PNL?!
  Si pana la urma, de unde atata consideratie pt. o persoana cu putina experienta politica si adminstrativa?!!!

 2. Mai fraiere pai daca a fost candidat USL nu a avut PNL nici un candidat.Toata sitima pentru general un om cu demnitate si caracter.

 3. Bine, sa zicem ca am gresit eu calculele (desi in alianta se negociaza posturile de primari,etc.), dar ce opozitie a facut PNL la nivel judetean impotriva PSD de cand s-a destramat USL?
  Toti oamenii PSD-ului au ramas in functii, firmele de casa ale PSD au obtinut in continuare contracte la fel de banoase din bani publici….
  La fel a facut si PDL cand a fost la guvernare cu PSD.

 4. marcel_mititelu_hd@yahoo.com' Mititelu Marin spune:

  Mai, Barea, chestor cu umor, nu vrei sa te odihnesti de loc ?!? APV-ist (Armata Pe Viata !) o viata si acum vrei si Primar pentru o alta viata ! Nu vrei sa te uiti la Suleiman Magnificul, CU PENSIA TA DECENTA, VREI SA-I FERICESTI CU FORTA PE BRADENI ?!? De fapt, ai dreptate, catindeaza, FRATICA, in tandem, cu DAVID ADRIANU / SPUMA si BIBANU ! Asa suntem noi blestemati sa citim in ziare numai laude despre EROI AI MUNCII SOCIALISTE, ca Stefan Tripsa, sau despre EROI AI MUNCII CAPITALISTE, precum POGEA GHIORGHIUT-Plagiatorul, MOLOT-Panturu, NICOLAE DAVID-SPUMA si BIBANU, DAVID ADRIAN-IMPUS AN DE AN,etc. !!! Asa-i, cand votezi si esti in jugul ” HUNEDOARA NOASTRA”, adica, A LOR, A PUSCARIABILILOR! Pentru mai mute amanunte, va rog, cititi VINE, DOAMNA si DOMNUL GHENERAL, de Gheorghe Braescu ! E ACTUALA ! PAROL!

 5. Vriau parola de la cont si contu de faceb
  ook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus