Nu, nu ne vom opri! Toate aceste încercări de a ne decredibiliza nu fac altceva decât să ne întărească și să rămânem pe poziții. Nu, Hunedoara nu este a voastră, este a noastră a tuturor și nu veți avea liniște să o furați și să o tranformați în propria voastră moșie în care să vă desfășurați afacerile pe bani publici așa cum doriți!

Nu ne intimidează toate aceste încercări disperate de a ne destabiliza și de a ne face să renunțăm la adevăr, cel care se apară singur, cel care nu are nevoie de acțiuni disperate. Puteți să faceți zeci de conturi de facebook și pagini false, puteți să scrieți și să realizați pamflete până vă iasă pe ochi și pe urechi, hunedorenii vor afla în fiecare zi adevărul despre voi, despre ceea ce faceți voi cu județul, cu banii publici, cu contractele și licitațiile cu dedicație.

E adevărat că în ultimul timp am trimis cereri către mai multe primării și instituții din județul Hunedoara pentru a vedea exact ce fac aleșii noștri cu banul public, e foarte adevărat că suntem în posesia unor piste și informații care îi pun în dificultate pe mulți. Înțelegem disperarea lor și modul de a ne face în vreun fel sau altul să renunțăm, însă nu le vom dărui această satisfacție! Hunedorenii nu au timp să vadă ce faceți voi cu banul public, sunt mult prea interesați de cum să pună o pâine pe masa copiilor lor, să își plătească dările către stat, să trăiască, situație pe care voi nu o înțelegeți pentru că trăiți foarte bine, fără grija zilei de mâine. Noi ne-am pus în slujba cetățenilor, așa cum ar trebui să facă de altfel fiecare jurnalist, blogger, grup, asociație, ONG, să spunem adevărul despre cei care administrează județul.

NU, NU NE VOM OPRI PENTRU CĂ AȚI CREAT PAGINI ȘI CONTURI FALSE! Pentru astea vor plăti, în conformitate cu legislația românească, cei care au ordonat aceste acțiuni, dar și cei care le-au pus în practică. Situația de față este fără precedent, atacurile și campania de decredibilizare a noastră, a muncii noastre este una făcută din disperarea celor care, din motive doar de ei știute, nu dorm bine noaptea. Ce urmează, după decredibilizare și atacuri la persoană? Să ajungem să ne fie frică pentru integritatea noastră fizică? Este cazul cumva să ne uităm de două ori în spatele nostru când mergem pe stradă!? NU, NU NE VOM OPRI AICI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus