"Sunt un luptător. Lupta se va duce când voi ieși de aici și voi demonstra că am fost executat!"

Adriana Stoicescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Condamnații”, de pe B1 TV, cazul lui Ovidiu Hada, fost primar al municipiului Hunedoara.

Ovidiu Hada a stat 19 ani în America. A revenit în țară și a devenit primar în orașul său natal, Hunedoara. Se mândrește cu proiectele inițiate, însă acum se află în închisoare.

Este povestea unui hunedorean despre care s-au scris pagini întregi de ziare.

Hada s-a întors în Hunedoara pentru a face ceva pentru concetățenii săi, având speranța că poate face ca orașul său să fie mai frumos și mai bun. Acum face parte din lumea condamnaților pentru abuz în serviciu, fiind condamnat la cinci ani de închisoare. 

Sursa: b1.ro

4 răspunsuri

  1. no ca bine iti sta , la cat ai furat !!!!

  2. din pacate uneori justitia din Romania nu isi face bine treaba……..l-am cunoscut pe acest om si nu cred ca ar putea face asta…….recunoasteti a facut cate ceva ptr orasul nostrul,,,,,dar din pacate alti ii iau in primire proiectele si spun ca sunt a lor….mare pacat………

  3. papagalul asta nu stia ca ziua are 24 de ore. ca doar de aia s a dus la puscarie , el inchiria utilajul lu tacsu 26 de ore pe zi . prostia si hotia nu e tot una cu nevinovatia

  4. Asa minte “Dorel” asta de nici el nu crede ! Sunt din Hd si nu am vazut k a facut nimic.asta o poate spune toata Hunedoara. degeaba nu ajungi la mititica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus