La data de 15 martie 2023, Poliția Municipiului  Brad a fost sesizată de o femeie în vârstă de 81 de ani, din municipiul Brad cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla pe strada Libertății, din Brad, a fost abordată de un bărbat cu privire la vânzarea unor seturi de oale și tacâmuri.

Bărbatul a condus-o pe femeie la domiciliu acesteia, unde i-a prezentat obiectele pe care le avea spre vânzare şi a indus-o în eroare, în sensul că i-a vândut acesteia anumite produse contra sumei de 6.000 de lei, fiind vorba de un preț vădit mai mare față de cel real.

În urma activităților desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brad au identificat în scurt timp un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune reclamate.

Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus  în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Hunedoara – Deva, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

 Sursa: IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus