Sau "Interimarul care plăteşte consumaţia puciştilor".

Odinioară …

S-au dus vremurile bune în care el lider maximo al PNL Hunedoara era primit cu bucate alese, cu mese îmbelşugate și cu lăutari şi pleca de la locul petrecerii ca şi cum totul i s-ar fi cuvenit.

Era de neimaginat acum câțiva ani un scenariu în care baronul liberal de Hunedoara să se ridice la final și să ceară nota de plată cu mâna la portofel. Imediat ar fi sărit primarii: „Păi se poate şefu’! Dar vă rog…”, plătind cu insistenţele lor şi cu banii din buzunar onoarea de a fi gustat din plăcerile traiului bun la aceeaşi masă cu preşedintele de judeţ.

Mai aproape de zilele noastre (vineri, 9 ianurie 2015) …

În pregătirea şedinţei Biroului Politic al vechiului PNL, programată miercuri, 14 ianuarie, interimarul Țîmpău a organizat o întâlnire la care au fost invitaţi să participe primarii liberali din judeţ.

Potrivit unor surse bine informate, întâlnirea a avut loc la o pensiune din comuna Şoimuş, însă au participat doar 9 din cei 31 de primari ai PNL. Şi pentru că nici dragostea nu se face pe stomacul gol, darămite politica, participanţii au fost poftiţi să se înfrupte din bunătăţile din Meniu. Numai că, de această dată, pentru muzică și dans a plătit interimarul din capul mesei

Interesant este că de la această întâlnire au lipsit nume grele din vechiul PNL. Ori nu au fost poftiți, ori au poftit …  în altă parte.

CITEȘTE ȘI: Interimatul lui Ţîmpău se clatină sub presiunea primarilor

 

 

Un răspuns

  1. Felicitari, Bogdan. Plateste nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus