În următoarea perioadă reprezentanţii DSVSA Hunedoara vor efectua controale în restaurantele şi pensiunile din judeţ care organizează mese festive de Revelion.

Hunedorenii care vor alege pentru petrecerea nopţii dintre ani restaurante sau pensiuni pot să mănânce linistiti tot ceea ce li se pune pe masa. Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică vor controla între Crăciun şi Revelion mai toate unitătile de profil. Aceştia se vor asigura că mâncarea este ţinută în condiţii optime de igienă, se află în termen de garanţie şi poate fi servită oricând.

Până la data de 22 decembrie, inspectorii sanitar-veterinari efectuează controale la unităţile de alimentaţie publică care depozitează şi comercializează produse din cane. Acţiunea este premergătoare sărbătorii de Crăciun. 

Potrivit directorului executiv al DSVSA Hunedoara, Mihai Jula, controalele vor continua şi după Revelion, până la mijlocul lunii ianuarie. Acestea vor viza în special unităţile de cazare din zonele de munte pentru ca elevii să nu întâmpine probleme în vacanţa dintre semestre.

 

CITEŞTE ŞI: Două CARMANGERII din judeţ, închise temporar pentru nerespectarea condiţiilor de IGIENĂ

foto: ziarulteleormanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus