Organizațiile județene ale Partidului Ecologist Român și Partidul România Mare au decis să înființeze în județ Polul Național Ecologist (PRM - PER).

 

Potrivit protocolului încheiat între cele două formațiuni politice, alianța „pune mai presus de orice adevăratele valori românești, dragostea față de neam și țară, precum și iubirea față de mediul înconjurător”. „De asemenea, invităm să se alăture inițiativei noastre toate forțele progresiste și democratice din județ, toți cei care cred că salvarea noastră stă în renașterea neamului, prin onoare și demnitate, prin iubirea față de neam și glie, prin respectarea și protejarea resurselor țării”, se arată în documentul semnat de Mircea Mincea, prim – vicepreședinte PRM Hunedoara, și Bogdan Radu Giurgiu, președinte PER Hunedoara.

Cele două partide vor colabora în plan politic atât în ceea ce privește promovarea unor inițiative legislative locale inițiate în comun, cât și în ceea ce privește activitatea în administrația publică locală. Astfel, pe de o parte, prin acțiunea comună a specialiștilor PRM și PER vor fi elaborate în comun inițiativele legislative locale. În plus, în desfășurării de alegeri parțiale, locale sau parlamentare, sa depună și să susțină candidați comuni. care să candideze din partea unei alianțe ce va fi încheiată între PRM și PER și denumită Polul Național Ecologist. De altfel, PER îl susține pe candidatul PRM la Primăria municipiului Lupeni, Călin Radu Napău Stoica, la alegerile parțiale pentru funcția de primar, ce vor avea loc duminică, 11 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus