Peste 10.000 de persoane din judeţul Hunedoara au în prezent cărţile de identitate expirate, astfel că nu îşi pot exercita opţiunea electorală, potrivit unui raport al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara.

Conducerea Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara a informat că peste 10.000 de personane din judeţul Hunedoara au în prezent cărţile de identitate expirate, astfel că nu pot vota.

Oamenii sunt sfătuiţi de reprezentanţii instituţiei să îşi reînoiască documentele de identitate. În multe dintre cazuri, hunedoreniii care se află în această situaţie sunt plecaţi din ţară.

„Hunedorenii care au cărţile de identitate deteriorate sau expirate pot să le reînnoiască la cele 13 ghişee pe care Direcţia le are în tot judeţul Hunedoara. În primul tur de alegeri vom avea deschis chiar şi în ziua alegerilor, dar e bine ca oamenii să vină de la prima oră, pentru a putea primi buletinele până seara”, a spus Monica Gânscă, directorul executiv al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara.

Birourile instituţiei vor fi deschise şi în zilele de, 1 noiembrie, între 8:00 şi 16:00, şi duminică 2 noiembrie, între orele 8:00 şi 21:00.
SURSA: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus