Dacă ești părinte și vrei să petreci timp liber de calitate alături de copilul tău într-un mod inedit, acum ai ocazia. Clubul Sportiv Făerag a demarat proiectul “Cloșca și puii de aur”, care se adresează în principal copiilor cu vârsta de la 4 la 14 ani.

Ideea acestui proiect a fost a unui părinte care, la insistențele fiicei sale, o biciclistă înfocată, a propus organizarea unor caravane pentru copii, la care să participe și părinții. Coordonatorii Clubului Făerag au primit cu bucurie inițiativa și asigură toate condițiile necesare desfășurării acestei acțiuni. Responsabilul de caravană recomandă variante de traseu, stabilește programul și anunță evenimentul pe rețelele de socializare pentru ca toți cei interesați să poată participa. Traseul va fi stabilit în funcție de grupul care se formează, astfel încât iubitorii plimbărilor cu bicicleta să nu întâmpine probleme. Participanții, copii și părinți, vor pedala împreună, câte un adult luând sub aripa sa câțiva copilași, în funcție de vârstă. Părinții care nu pot participa, vor însoți copiii pe drumul de acasă până la locul de întâlnire – zona de agrement Bejan -, urmând a-i prelua la ora stabilită, în funcție de program.

Coordonatorii Clubului Sportiv Făerag recomandă părinților să îi echipeze pe micuți corespunzător, cu cască de protecție, rucsac, apă și gustări.

Coordonatorul programului este Dorin Catan. Mai multe informații primiți sunând la numărul de telefon: 0722.928.538, sau pe adresele faeragclub@yahoo.com și faeragclub.wordpress.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus