Cei doi co-președinți ai PNL Hunedoara tratează în mod diferit propunerea lui Teodor Atanasiu de înființare a unei centrale nucleare lângă Deva.

Propunerea lui Teodor Atanasiu i-a surprins până și pe liberali care nu se așteptau la o astfel de declarație în timpul ceremoniei de lansare a candidaților la funcțiile de primar.

Co-președintele PNL Hunedoara, Dorin Gligor tratează cu precauție această propunere și își manifestîă scepticismul în privința implementării ei. Mai mult, Gligor spune că nu a existat o dezbatere în interiorul PNL privind această propunere.

„Nu a fost nicio dezbatere în PNL. Două grupuri energetice nu se mută în urma unei simple discuții. Am rezerve mari în această privință. În primul rând trebuie consultați specialiștii”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Dorin Gligor.

Celălalt co-președinte, Bogdan Țîmpău, susține că propunerea nu este de lepădat și că trebuie analizată cu atenție.  

„E o propunere interesantă, dar necesită o analiză profundă. Trebuie cântărite beneficiile și lucrurile mai puțin bune. Există infrastructură, propunerea este una care, din punct de vedere economic și social, se justifică”, ne-a declarat Bogdan Țîmpău.  

Invitat să țină un discurs cu ocazia lansării candidaților PNL la alegerile locale din iunie, 2016, prim-vicepreşedintele PNL,Teodor Atanasiu, le-a propus liberalilor un parteneriat: să înceapă discuțiile pentru modificarea strategiei energetice a României în sensul mutării investiției privind grupurile 3 și 4 de la central nucleară de la Cernavodă, la Deva. 

CITEȘTE ȘI: BOMBĂ CU CEAS | Liberalii vor să facă CENTRALĂ NUCLEARĂ la DEVA!

2 răspunsuri

  1. marcel_mititelu_hd@yahoo.com' Mititelu Marin spune:

    Bai, TAMPAU! Numele tau se scrie cu TZ sau doar cu T? Mars, mai, sferto-doctule la biblioteca sa vezi ca intre “infrastucura” unei centrale termice, pe carbune, si cea NUCLEARA, NU ESTE NICI O COMPATIBILITATE TEHNICA; TOTUL TREBUIE FACUT, IN CONDITII SPECIALE, DE LA “GREEN”, adicatelea DE LA ZERO!!! STAI DRACULUI IN BANCA TA, CA FACI JUDETUL DE RAS ! Ca te faci tu de rahat, n-ar fi o noutate, dar nu mai folosi denumirea de HUNEDOARA, pentru numele lui Dumnezeu! Bucurestiul, deja, a intrat in alerta caci, DUPA 5 MINERIADE MUNCITORESTI, HUNEDOARA VA LANSA SI NUCLEARIADA ATANASEASCO-TIMPITA !!! TI-AI FACUT, FRATICA, ANALIZELE? CAT AI I.Q.-ul ? In parlament dormi din cauza ca nu te lasa Miticii sa vorbesti iar in Hunedoara vii si trantesti basini neuronice/intelectuale?!? DORMI, IMPACAT / NU NE FACE DE RAHAT !!! P.S. Proverb grecesc: ” A RECUNOASTE CA NU STII CEVA INSEAMNA A AVEA MULTA INTELEPCIUNE !” Deci, FII INTELEPT SI RECUNOASTE CAND NU STII CEVA…SAU MAI MULTE ! AM ZIS !

  2. In sfarsit…a venit. Era ultima propunere pe care inca nu o auzim: un grup nuclear la Mintia. Am fost absolut sigur ca o sa auzim cu siguranta si aceasta singura varianta neavansata inca. Era doar o chestiune de timp. Acum suntem linistiti. Le avem pe toate la Mintia: hidro, fotovoltaic, incinerare deseuri, grupuri vechi modernizate, grupuri noi pe carbune, grup in ciclu combinat pe gaz si iata….a venit si grupul nuclear. Acum imaginea e completa. Mai lipseste….falimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus