Limitatoarele de viteză din Deva îşi dovedesc eficienţa, chiar dacă îi enervează pe şoferi.

Deşi montarea limitatoarelor de viteză în preajma trecerilor de pietoni a provocat reacţii negative din partea unor şoferi, măsura pare că îşi atinge scopul: numărul accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietoni s-a redus considerabil.

“Ştim foarte bine că această măsură i-a nemulţumit pe unii şoferi, dar în acelaşi timp constatăm că numărul accidentelor rutiere a scăzut. Se circulă cu atenţie în zona trecerilor de pietoni. Când nu existau aceste limitatoare, se făceau liniuţe noaptea, acum nu se mai fac”, a declarat Nicolae Cocoş, Şeful Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale Deva.

Pentru că şi-au dovedit eficienţa, limitatoarele de viteză vor fi instalate şi la Hunedoara cu acelaşi scop: reducerea numărului accidentelor rutiere şi descurajarea teribiliştilor care folosesc strada drept pistă de concurs.

5 răspunsuri

  1. Ce eficienta? Pentru cateva liniute trebuie sa sufere majoritatea soferilor. Este o idee tampita gandita de un nesimtit care are o afacere cu limitatoarele acelea. Era mai buna ideea de a monta o camera. Ce accidente erau inainte? Sa le fie rusine!

  2. Au vazut militienii ca multi soferi merg pe contrasens pentru a evita limitatoarele? Idee buna de militian cu mintea odihnita

  3. Sa se ducă pe drum către bejan sa vada cum se circula nu poți merge cu copii pe acel drum linistit .

  4. SA FACA TROTUARE CATRE BEJAN NU RAHATURI CA PE IMPARATUL TRAIAN 3 BUCATI IN 10 METRI.NISTE OAMENI FARA GANDIRE SA-TI RUPI MASINA CA SUNT NISTE INCAPABILI SA FACA UN LUCTRU CALUMEA GEN CLUJ SAU TG MURES.

  5. NOI SUNTEM FRAIERI CA AR TREBUI SA IESIM IN STRADA ,EU UNU M-AM SATURAT DE NESIMTIREA ASTA DE ROMANIA.NISTE NESIMTITI SI TOTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus