Patronatele şi agenţiile de turism au lansat programul „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de primăvară 2015 (4 mai-19 iunie), la aceleaşi tarife maximale din ediţia septembrie - octombrie 2014.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de şase nopţi/persoană sunt de 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun, 235 lei pentru o unitate de două stele fără mic dejun, 265 lei la un hotel de trei stele fără mic dejun. Dacă este inclus micul dejun, preţurile ajung la 315 lei pentru hotelurile de două stele, 425 lei hotel trei stele, 485 lei hotel de patru stele, respectiv 605 lei hotel cinci stele.

Tarifele pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi sunt de 765 lei la trei stele, 875 lei la un hotel de patru stele, respectiv 985 lei pentru o unitate de cinci stele.

Pentru sudul litoralului (Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale variază între 159 lei pe noapte (hotel de o stea, fără mic dejun) şi 469 lei (hotel cinci stele, cu mic dejun), potrivit asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

Până în prezent s-au înscris în program 16 hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 1.238 de locuri pe serie. Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, astfel că la sfârşitul ediţiei de primăvară a programului cel puţin 10.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus