Prefectul Sorin Adrian Vasilescu și subprefectul Fabius Kiszely s-au întâlnit astăzi cu salariații care au protestat în ultimele zile.

Vă informăm că, în urma invitației adresate de căte reprezentanții Sindicatului Liber Independent Electrocentrale Deva Mintia – SLIEDM -, prefectul Sorin Adrian Vasilescu și subprefectul Fabius Kiszely s-au întâlnit astăzi la ora 16.30 cu salariații care au protestat în ultimele zile. În cadrul discuțiilor s-au exprimat nemulțumiri legate de faptul că angajații Sucursalei Electrocentrale Deva nu sunt informați cu privire la măsurile care urmează să fie adoptate în cadrul planului de redresare.

Cei prezenți au solicitat discuții cu administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara pentru a se clarifica perspectivele agentului economic și ale locurilor de muncă. Prin intermediul conducerii SLIEDM s-a prezentat prefectului o listă de revendicări care ar putea să urgenteze redresarea economică și punerea în siguranță a locurilor de muncă. Subiectele abordate au vizat o paletă largă de domenii, de la schimbarea conducerilor CEH și a Sucursalei Electrocentrale Deva, până la regândirea sistemului de calcul al salariilor sau chiar separarea activității de energie de cea de minerit.

Prefectul, Sorin Adrian Vasilescu, i-a asigurat pe cei prezenți că va face toate demersurile pentru ca lista de revendicări și propuneri să ajungă pe masa celor în drept să le soluționeze și și-a manifestat susținerea în vederea soluționării în sens pozitiv a acestor solicitări.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus