Președintele PNL a reușit o performanță aproape imposibil de egalat. Deși PNL și PDL nu au fuzionat încă la nivel central, birourile politice județene ale celor două formațiuni l-au desemnat pe Mircea Moloț președintele noului for de conducere comun.

Democrat-liberalii și membrii PNL au votat pentru fuziunea celor două partide la nivel județean. Deocamdată însă, cele două partide nu pot deveni unul singur până la clarificarea detaliilor de ordin juridic. Cu toate acestea, în județul Hunedoara, PDL și PNL sunt ca și unificate. În această după-amiază, membrii celor două birouri politice l-au ales pe Mircea Moloț șef și la PNL și la PDL. Poziția a doua în structura ierarhică este ocupată, așa cum era de așteptat, de Dorin Gligor, liderul PDL Hunedoara.

La nivelul noului for de conducere a fost înființată și o comisie tehnică ce urmează să identifice majoritățile politice formate din PNL și PDL  prin care viceprimarii PSD din localitățile județului să fie înlocuiți. Această comisie este formată din Tiberiu Balint și Marius Surgent (PNL) și Dumitru Armășescu și Cătălin Strinu (PDL).

„De azi ne comportăm ca un singur partid”, a declarat Mircea Moloț la finalul ședinței comune a celor două birouri politice.

9 răspunsuri

 1. cicu.vasile@yahoo.com' Burebista spune:

  Dom’le…un popor de vaci si boi! Sustinem asemenea cadavre conservate? Vai de el popor!
  http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4&feature=kp

  • au ramas acolo din lipsa de atitudine. Unu atitudine din partea unor persoane capabile sa faca treaba de lider. Doi din lipsa de atitudine a oamenilor, vezi pe cineva sa ia autorizatie si sa picheteze sediile partidelor.. Nu .. Si ma refer aici la totate partidele de la PSD pana la UDMR trecand pe la PNL, PDL PPDD PMP. FC si alte adunari de ciorbisiti si piscotari..

 2. Daca hotul asta a ajuns si peste PDL,atunci adio vot pe dreapta unita.

 3. jozsif@yahoo.com' unguru bulan spune:

  Ati gresit titlul! Este si peste UDMR Hunedoara lui uliu Winkler…….. de mult. Trei HOTI……………….!!!

 4. In primul rand toata stima pentru dl Molot, a luptat, asa cum nu au luptat multi, prea multi, dintre colegii liberali pentru realizarea unui scor foarte bun la europarlamentare in jud HD. V-am admirat enorm dle Molot,atunci cand ati spus ce-ati spus, la intalnirea liberalilor de la Brasov, se probeaza ca un om nascut pe meleagurile in care Craisorul Muntilor a trait si-a luptat, se poate lupta cu orice ,,facaturi” ale sistemului, din pacate putini colegi din pnl au ales acest drum, ei au ales sa lupte contra liderului Antonescu. Eu imi doresc la congresul pnl ca dvoastra dle Molot , pentru ca puteti, sa-l readuceti impreuna cu ceilalti colegi care mai cred in valorile pentru care Antonescu a luptat atatia ani in numele PNL, deci sa-l readuceti pe Antonescu in fruntea PNL, acolo unde ii este locul. Doar asa , cred eu, PNL poate sa lupte cu succes impotriva sistemului care conduce de 25 de ani in Romania.

 5. Pingback: Primul județ unde s-a oficializat fuziunea PDL-PNL – Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

 6. bunaleana@yahoo.com' elena gradinariu spune:

  Povești de adormit copii,dar mai greu că nici ei nu mai cred totul este un mate fîs și o dezamăgire.

 7. Mai kimi citi ani ai ca sa stiu sugi sau pupi.Molot in curind locatar la Bircea.Si atungi o sa ai o virsta nedetectabila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus