Societatea WINTEX Apparel GmbH pune bazele unei fabrici de uniforme şi echipamente de protecţie la Hunedoara. Pentru început, compania germană va avea nevoie de aproximativ 50 de salariaţi, iar într-o a doua etapă de dezvoltare numărul acestora va creşte până spre 100.
“WINTEX Apparel din Germania este o companie cu tradiţie, înfiinţată ca afacere de familie în 1893 şi care operează acum la nivel internaţional, cu filiale şi societăţi partenere în Canada, Australia, Noua Zeelandă, Tunisia etc… . Obiectul principal de activitate constă în producţia de echipamente de protecţie şi confecţii textile de tip uniformă pentru clienţi din cadrul autorităţilor publice, armatei şi poliţiei, dar şi pentru clienţi care operează cu echipamente specializate. Societatea va deschide primul punct de lucru în România, la Hunedoara, cu intenţia de a crea, într-o primă fază, 50 de locuri de muncă în domeniul producţiei textile. La punctul de lucru din Hunedoara se vor produce diverse echipamente de protecţie şi uniforme. Persoanele interesate să facă parte din echipa noastră sunt rugate să ne contacteze printr-un e-mail la adresa 𝐜𝐥𝐭.𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚@𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐱.𝐝𝐞. Condiţiile de salarizare vor fi corecte, cu intenţia de a susţine economia locală şi de a oferi pachete suplimentare atractive, pe lângă salariile de bază. Spaţiile de producţie vor fi în cadrul complexului de hale industriale de pe strada Carpaţi, nr. 90 din Hunedoara” – anunţă WINTEX Apparel.
La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii companiei germane au avut o întrevedere cu primarul municipiului Hunedoara pentru a prezenta, pe scurt, investiţia demarată în oraşul nostru. „Susţinem cu toate pârghiile legale de care dispunem orice investiţie nouă făcută în municipiul Hunedoara. Sunt bucuros că o companie germană cu tradiţie a ales oraşul nostru pentru a înfiinţa un punct de lucru într-un domeniu în care Hunedoara a excelat şi poate să exceleze din nou – industria textilelor. Cu cât sunt mai multe unităţi economice şi cu cât sunt mai variate domeniile de activitate ale acestora, cu atât mai bine pentru economia locală. Îmi doresc din tot sufletul ca această nouă apariţie în peisajul economic hunedorean să fie una de foarte lungă durată, iar municipalitatea va face tot ce îi stă în putinţă pentru a o sprijini”, spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Reamintim faptul că în acelaşi complex de hale industriale de pe strada Carpaţi, anul trecut, şi-a început activitatea o altă companie germană (Rauschert), aceasta activând în domeniul ansamblurilor de piese pentru centrale termice.
Sursa: Primăria municipiului Hunedoara

4 răspunsuri

  1. Ileanaile498@gmail.com' Szabo ileana spune:

    Ma intereseaza un post de lucru

  2. As diri sa știu mai multe, ce domenii , salar și program de lucru

  3. salasanmarinela0@gmail.com' Baloi-Petreanu Marinela spune:

    As dori sa ma angajati cand deschideti.Si cum pot depunde un cv?

  4. salasanmarinela0@gmail.com' Baloi-Petreanu Marinela spune:

    Cum pot depune un cv pentru angajare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus