În cele două cazuri s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Joi, în jurul orei 18.30, polițiștii Formațiunii Rutiere Hațeg au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Teliucul Inferior, care conducea un autoturism pe raza oraşului Haţeg, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În aceeași zi, în jurul orei  23:50, a fost depistat în trafic de către poliţişti, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul  Petroșani, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Vulcan, care nu poseda permis de conducere. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat că autoturismul   pe care îl conducea bărbatul  a fost radiat din circulaţie din data de 15.11.2012.           

În cauză s-a întocmit dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus