Nu mă deranjează protestul nimănui. Nu strâmb din nas și nici nu judec pe nimeni după opțiunea sa politică. Nici măcar nu mă revolt că un partid plătește transportul membrilor, simpatizanților până la locul mitingului, atât timp cât există dovezi că s-a achitat factura. E dreptul fiecăruia să protesteze și dacă participă la un miting autorizat e și mai bine. Pentru cele neautorizate, zic că fiecare merge acolo pe proprie răspundere. În schimb, mă deranjează că partidele îi obligă pe oameni să meargă la astfel de adunări. Nu vă iluzionați că doar la PSD e așa, situația e la fel cam la toate partidele. Și mă mai deranjează un lucru – de ce se bagă instituțiile publice în asemenea tâmpenii? În rest, protestează fiecare când și cât vrea, votează fiecare ce vrea!

A, și cei care au stat acasă în ziua votului, mai ușor cu blamatul! Nu vă convine? Ghinion! Ați făcut ceva pe el de vot!

Protestați, protestați, protestați! Până la urmă poate rămâne ceva!

Un răspuns

  1. hai@vot.ro' Atentie la Mos Dragulin spune:

    Au facut ceva pe el de vot da` si votul ala face ceva pe ei acum !
    Pe de alta parte, una este responsabilitatea unui partid din opozitie care-si mobilizeaza simpatizantii si alta a unui partid aflat la putere care-si organizeaza mitinguri de protest ca sa intimideze ce mai ramasese din independenta Justitiei si in general pe oricine care se mai opune Partidului Stat. Sa fie primit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus