Raluka impune ritmul! Hit după hit, concert după concert, Raluka este pe val şi lansează o piesă în ton cu povestea ei personală. „Never Give Up” a fost compusă de către baieţii de la Fly Project şi este o piesă electro-dance acidulată şi electrizantă de care atât sufletele, cât şi corpurile noastre se vor îndrăgosti în cluburile din întreaga lume!

Specialistă în… arome, artista conferă piesei un iz aparte cu timbrul sau unic. După o colaborare cu DJ Sava ce a primit „hit” pe toată linia, artista a ales să meargă din nou într-o directie solo, „Never Give Up” fiind al doilea single după „Out of your Business”, o producţie Connect-R şi Mayer.

Atributele unei femei puternice – forţă, ambiţie, perseverenţă şi pasiune – sunt învelite într-o piesă sexy, cu beat-uri care cuceresc din prima. Cu un mesaj tonic transmis printr-un ritm incitant şi cu un video ce emană senzualitate, Raluka promite să domine din nou topurile muzicale.

Alexandra Raluca Nistor, sau Raluka, aşa cum o cunoaştem noi, are 24 de ani şi este originară din Deva. Este absolventă a unui liceu de muzică din acest oraş şi a câştigat în 2009 Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”. În acelaşi an, a opţinul locul 2 la Festivalul Mamaia și a participat alături de trupa Pepper Girls la concursul muzical Megastar.

În 2009, a început să colaboreze cu DJ Sava şi a lansat două melodii: „September” şi „I Like (The Trumpet)”, care au fost foarte bine primite de către public.

Sursa: cosmopolitan.ro

Foto: 1music.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus