Rata şomajului înregistrată în judeţ la finele lunii Decembrie este de 6,43%.

În cursul lunii decembrie în evidenţele AJOFM Hunedoara au fost înregistraţi 2.084 de noi şomeri, dintre care 382 provin din disponibilizările de personal.

În momentul de faţă, numărul total al şomerilor hunedoreni este de 12.467, dintre care 4.611 şomeri indemnizaţi şi 7.856 şomeri neindemnizaţi.

Cei mai mulţi şomeri sunt înregistraţi în zona Brad, în număr de 1.619, zona Petroşani, în număr de 1.461 şi zona Orăştie, în număr de 1.423. Cei mai puţini şomeri au fost înregistraţi în Ilia, în număr de 326 şi Simeria, în număr de 490.

Un răspuns

  1. dorin_ilea@yahoo.com' Dorin Hunedoreanul spune:

    pai normal ca rata somajului creste……orasul/Judetul Hunedoara se duce pe apa sambetei,fara locuri de munca,toti tineri pleaca din oras,si nu se mai intorc veci…..iar batranii nu au unde lucra caci toate fabricile le-ati inchis……toate magazinle merg pe pierderi,pentru ca oamenii,populatia nu are bani din ce trai,nu mai poate fi vorba de cumparturi si servicii…….rusine mare autoritatilor…….nu se fac nimica pentru a atrage investitori…….orasul e pe moarte,si punct!scapa cine poate!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus