Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat rezultatele finale ale concursului din octombrie, în urma probei interviului susținut de candidați.

În perioada 13 – 17 octombrie, la sediul Direcţiei Generale de Integritate din cadrul ANAF a avut loc interviul, în cadrul concursului pentru ocuparea a 355 de posturi, dintre care 11 la Deva.

Dintre cei 48 de hunedoreni care au susţinut proba interviului, 13 au fost declaraţi admişi, cinci dintre aceştia având gradul de inspector debutant, patru inspectori superiori, trei inspectori asistenţi şi un inspector principal.

Candidaţii au avut de parcurs trei etape, şi anume selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.
Proba scrisă, din 4 octombrie, a constat în rezolvarea unor teste-grilă pentru testarea cunoştinţelor teoretice necesare ocupării funcţiilor publice.

Pentru a promova proba scrisă, candiații au trebuit să obțină minimum 50 de puncte din cele 100, în cazul concursurilor organizate pentru ocupare funcțiilor publice de execuție și minimum 70 de puncte, în cazul concursurilor organizate pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus