De ceva vreme, municipiile s-au transformat într-o piață imensă de mașini. Autoturismele sunt expuse pe mai toate arterele, proprietarii încercând să își vândă bunurile cât mai repede.

Comerciantii de masini au gasit o solutie pentru a scapa de politisti si lasa masinile fara numare sau cand raspund la telefon, sustin ca masina nu le apartine.

In urma verificarilor, doar pe parcursul unei zile, au fost depistate 25 de astfel de autoturisme in Resita, din care, 12 fara numere de inmatriculare, in mai multe zone ale municipiului.

“Agentii de politie locala au transmis somatii, aplicate pe autoturisme, proprietarilor neidentificati pentru ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public, dar si invitatii la sediul Politiei Locale, proprietarilor identificati. Totodata, au fost aplicate si cinci sanctiuni contraventionale”, declara Roxana Topala, purtator de cuvant al Primariei Resita.

Ca urmare a acestor masuri imediate, 13 autoturisme au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public. Potrivit reprezentantilor Primariei Resita, astfel de controale vor continua si in perioada urmatoare.

SURSA: resita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus