Durata de realizare a studiului de fezabilitate este de 8 luni

Consiliul Județean Hunedoara a primit 7 oferte la contractul pentru proiectarea preliminară a drumului de legătură între municipiul Hunedoara și Autostrada A 1 Sibiu-Deva. Pe 19 decembrie 2023, CJ Hunedoara a scos la licitație contractul pentru proiectarea preliminară a unui drum de legătură cu 4 benzi între municipiul Hunedoara și Autostrada A1 Sibiu – Deva. Investiția face parte din proiectul Drum TransRegio Hunedoara – Sântuhalm – A1, cu modernizarea Drumului Județean 687 Hunedoara – Sântuhalm (lângă intersecția cu DN 7 Deva) pe o lungime de aproape 10 kilometri și construirea unui drum nou cu o lungime de 4,5 kilometri, cu 2 benzi/sens și acostamente între DN 7 și Autostrada A1 cu nod rutier pe A1. Drumul Județean 687 va fi modernizat la standard de Drum TransRegio.

Durata de realizare a studiului de fezabilitate este de 8 luni, contractul are o valoare de 4,5 milioane lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

Potrivit caietului de sarcini, Drumul de Legătură va avea 4,5 kilometri, iar pe traseu vor fi construite pasaje peste Magistrala CFR Brașov – Arad (linie dublă electrificată și modernizată) respectiv peste râul Mureș.

Ofertele din SEAP :

1. Ofertant unic : Total Business Land SRL,

2. Ofertant unic : Like Consulting SRL,

 3. Ofertant unic : CONSTRUCT C.D.P. S.R

4. Ofertant unic : TEHNO CONSULTING SOLUTION,

5. Ofertant unic : SERCOTRANS S.R.L.,

6. Asociere : 3TI PROGETTI ITALIA – INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A. (Leader),Mem Project Construct SRL

 7. Asociere : IRIMAT CONS (Leader),INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII.
1
Sursa: Economedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus