„Unicul președinte PNL pe care-l recunosc e Adrian David!” – Vasile Bârea, consilier PNL

Deși se anunța liniștită, ședința Consiliului Județean al PNL Hunedoara a fost una cu scântei și s-a lăsat cu demisia consilierului județean Vasile Bârea.

Nemulțumirea acestuia a pornit de la faptul că pentru Primăria municipiului Brad nu a fost desemnat încă un candidat. Generalul (r) Vasile Bârea și omul de afaceri Daniel Adam au fost incluși într-un sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului.

Se pare că actualii co-președinți ai PNL Hunedoara, Bogdan Țîmpău și Dorin Gligor, l-ar dori drept candidat pe Adam, spre nemulțumirea lui Bârea. Acesta a declarat că demisionează din partid și i-a acuzat pe Gligor și Țîmpău că ar conduce dictatorial și discreționar PNL Hunedoara.

„Demisionez din PNL și cu demnitate și onoare permiteți-mi să părăsesc această sală pe ușa din față. Nu plec până nu îmi permiteți să-i strâng mâna unicului președinte pe care îl recunosc în PNL, Adrian David!”.

Surse din PNL Hunedoara declară că Vasile Bârea a fost aplaudat de colegii săi când a rostit aceste cuvinte. Candidatul pentru Brad nu a mai fost stabilit la această ședință.

Pe de altă parte, Adrian David a fost confirmat drept propunerea PNL pentru șefia Consiliului Județean Hunedoara. Totuși, Dorin Gligor nu a votat, iar alte patru persoane s-au abținut la vot (este vorba despre persoane care provin din vechiul PDL).

3 răspunsuri

  1. Gligor ca de obicei un om de nimic care nu are nici macar curajul sa-si asume raspunderea.Un avorton politic care nu are ce cauta in viata publica un frustat orbit de teoria conspiratiei.Singurul lucru bun este ca PNL sa propuna un control psihic in cadrul conditiilor de integritate.

  2. Ha Ha!,
    Pai ce nu face PSD rezolva Glgor.Asta cred ca e CALUL TROIAN in PNL. La paranoia pe care o are de ciuda ca nu a gastigat la Brad nu-i lasa nici pe altii sa lncerce.Cazacu poate sa-i dea de baut ca merita fraierul.

  3. marcel_mititelu_hd@yahoo.com' Mititelu Marin spune:

    Ma simt sanatos pentru ca nu-l cunosc pe acest Vasilea Barea, general, adicatelea, chestor cu umor! Ce vorbesti, mai, Vasilica pingelica? Unul care a venit din alt partid si care a fost impus peste tot, deci, NE-VOTAT, iti este presedinte, de drept? De fapt, ai dreptate, mai, APV-istule (Armata Pe Viata ), DUPA SPUMA si BIBANU / IACA, VINE ADRIANU !?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus