Către Nicușor Ștefan, managerul Spitalului din Hunedoara.

Domnule Nicușor Ștefan, 

Nu v-am cunosc și îmi doresc să nu ne intersectăm în timpul vieților noastre. Sper doar să citiți aceste rânduri. În primul rând, nu îmi amintesc ca Spitalul Municipal „dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara să fi fost cumpărat de dumneavoastră. Sunteți, vremelnic, în urma unui examen, pentru că la concurs trebuie să se prezinte cel puțin două persoane, cel care ar trebui să se ocupe de buna administrare a unității sanitare de STAT din municipiul Hunedoara. Prin urmare, sunteți un slujbaș, nimic mai mult, plătit din ceea ce achită contribuabilii la stat. Nu e spitalul dumneavoastră, nici al familiei dumneavoastră, nici al nașului dumneavoastră! Știu că vă imaginați contrariul, altfel nu-mi explic cum ați îndrăznit să opriți niște cetățeni să intre în spital.

Știu, dumneavoastră munciți și oamenii răi nu vă apreciază la adevărata dumneavoastră valoare. Așa gândiți toți, nimic nou sub soare! Vă dau o veste proastă: sunteți angajatul lor, nu ei ai dumneavoastră! Ghinion! Așa se întâmplă cu toți cei care au o slujbă la stat! O știți pe Mirela, cerșetoarea de la Kaufland? Dacă ar fi dorit să vină la conferința de presă, trebuia s-o lăsați! E cetățean al Hunedoarei și își plătește și contribuția la sistemul de sănătate. Eu am văzut-o stând la rând la CJAS Hunedoara.

V-au supărat „oamenii răi”, care, în opinia dumneavoastră, scriu doar minciuni, în timp ce dumneavoastră sunteți frumos, deștept, dedicat, măreț ș.a.m.d. Drept urmare, v-ați răzbunat și nu i-ați lăsat să intre în spital, care e, nu-i așa?, feuda dumneavoastră, cu dedicație de la nașul. Nu era mai simplu să îi lăsați să intre și să le demonstrați că mint și dumneavoastră aveți dreptate?

ABUZ FĂRĂ PRECEDENT!

Jurnaliștii Hunedoara Liberă INTERZIȘI în spitalul condus de finul primarului Arion (VIDEO)

Vă dau niște vești proaste. În spital se fură, asta nu vă îngrijorează? Asistentele ne-au avertizat să nu ne lăsăm lucrurile în salon, că nu se știe. Altă veste proastă – mâncarea e mizerabilă. Alta – aveți mobilier de pe vremea dacilor prin saloane, în unele secții. Știu, nu a mai apucat dr. Bende să îl schimbe, că s-a ocupat să vă lase un spital renovat. Iertați-l! Și, apropo, poate vă retrageți plângerile de pe la Poliție împotriva sa. Altă veste proastă – aceia pe care i-ați angajat cam stau la povești în fața spitalului, în loc să se prefacă măcar un pic că muncesc. Știți că puteați să cumpărați niște noptiere din banii pe care îi primesc acei domni degeaba, lună de lună?

La final – o singură întrebare: Când organizați următorul spectacol, că atunci sunt sigură că intrarea va fi liberă? Și o sugestie, dacă îmi permiteți: Să nu-mi faceți plângere la Poliție pentru aceste rânduri, că vă transform în vedetă și aș vrea, totuși, să răzbiți prin muzică!

P.S.: Păcat de oamenii minunați care lucrează în acel spital! Și sunt mulți!

Reacții după abuzul managerului de la Spitalul din Hunedoara

Sursa foto: replicahd.ro

12 răspunsuri

 1. baranmariana@yahoo.com' Baran maria spune:

  Aveti dreptate imi place ca spuneti lucrurilor pe nume

 2. balintmilan06@gmail.com' forzamilan spune:

  Bravo Monalise,bine spus, dar praf in vánt pentru netrebnicii ástia,is multi,prosti,nesimtiti etc…..

 3. Monalise Hihn spune:

  Vă mulțumesc pentru comentariul dumneavoastră!

 4. onisor56@yahoo.om' Panazan ioan spune:

  Intr-adevar este un abuz si asa ceva nu poate trece pur si simplu pe neobservate!!!A fost destul si nu mai vrem sa toleram ceea ce nu este normal sa se intample!!!

 5. somlea@yahoo.com' raman trasnit spune:

  Lasati-l in brujul lui pe amarasteanu de nicusor, asta la vara se duce acasa cu arion cu tot , e gata cu ei , la chefuri o sa cante ,, foaie verde foi ca plopu ,…..,,si apoi o sa stea la o masa cu o foaie alba in fata si o sa se screama sa scrie ceva la extemporalele care le va da,.. stim noi de ce ,…dar usor , usor toate a vremea lor,…

 6. cezanep@yahoo.com' Ganditorul de la Hamangia spune:

  Cum poate fi sesizat Parchetul si SRI,sa monitorizeze concursul ce se va desfasura in curind,pentru 30 posturi de asistente intrucit sunt informatii ca unele din ele sunt deja angajate prin diferite tertipuri.?Ex.poate fi verificata sectia condusa de dr.Pavel.

 7. Agachetania@yahoo.ro' Tania Agache spune:

  Consider ca domnul Director a avut un comportament abuziv si e păcat sa înceapă cariera de Manager in acest mod.Ar trebui sa dea dovada de transparentă,ar fi mai respectat si mai apreciat.Nu conduce un macaz de cultură.nici o intreprindere ci locul unde populatia merge atunci când are nevoie de ajutor,atunci cand oamenii sunt suferinzi.Sunt connvinsa ca nimeni nu merge de plăcere.Iar daca are ceva de ascuns ,carcotasi ca natie cum suntem,tot vom afla adevarul.Monalise,asteptăm sa aflam de la voi adevarul.

 8. Parerea mea ca ordinul de nu intra anumiti ziaristi nu la dat trepadusul asta de director(slugoi) ci tziganul cu amanta lui din dreapta mesei. Prietenii stiu de ce :))) sa ardeti in iad nenorocitilor voi pt cati oameni se chinuie si mor in spital

 9. vali.ciontos@gmail.com' Vali Ciontos spune:

  Din start va spun ca NU ma intereseaza politica, nu sunt membru de partid si nici macar simpatizant. Nu-i cunosc personal pe nici unul din ce-i doi leader-i ai orasului. Din punctul meu de vedere, ce-i doi aflati acum la conducerea Hunedoarei, nu merita nici unul sa fie nominalizat pentru candidatura Primariei (asta e parerea mea, chiar daca nu sunteti de acord, trebuie sa imi respectati aceasta parere). N-au facut nimic pana acum pentru cetatenii Hunedoarei. Ba nu, mint, doar promisiuni desarte. Au fost o echipa si acum se “razboiesc”. Domnilor “atacati-va” direct, fata in fata, fara “echipe” cumparate (ca sa nu zic altfel). Oare, nu au fost o echipa pana la nominalizarea lor pentru alegeri ? Stiti foarte bine, de atunci au inceput “atacurile”. Unul detine un ziar si o televiziune. Celalalt si-a “facut” o alta “armata”, reprezentata de un bloger plus acolitii lui (umbla vorba prin targ ca acesta doreste pentru el un post caldut de consilier pe listele unui partid), dar si de un ziar care nu se “vinde” . Este impartit GRATUIT in pietele judetului. Deci, nu are venituri, dar nici costuri. Eu va scriu ce vad in fiecare saptamana.
  Dar sa revenim la oile noastre, ce a facut conducatorul Spitalului NU ESTE OK.
  Dar jignirile, considerati ca sunt in spiritul si litera legii?. Ca sa nu mai vorbim de moralitate. Sincer, nu se face (din nou asta-i parerea mea). Aveam o impresie mult mai buna despre d-voastra. Eu consider ca un ziarist profesionist arata atat minusurile cat si plusurile. Poate eu sunt intr-o eroare si asa trebuie facut. Bun, aceste decizii va apartin, nu ma intelegeti gresit,. Nu va cert doamne fereste. Eu de sase luni de zile, in acest cotidian on-line, vad doar minusuri prezentate la adresa cabinetului unu, iar in dreptul cabinetului doi vad doar plusuri. Oare este deontologic, intreb, nu dau cu paru’.
  La final, pentru ca nu doresc sa ma faceti o “vedeta” si nu vreau sa intru in polemica cu d-voastra, va cer respectuos sa ma scuzati daca v-am deranjat cu ceva, tot ce am incercat, a fost sa exprim un of. Considerati ca aici am pus punct, asa cum am aratat mai sus. Multumesc mult.

  • Monalise Hihn spune:

   Vă respect opiniile, stimate domn. Știți ce mă deranjează pe mine? Faptul că dumneavoastră știți, că gura târgului vorbește… De unde știți? Dar gura târgului de unde știe? Sunt 2 ziare și un săptămânal care se împart gratuit în această parte de județ, ca să lămurim și asta. Cât despre cine și ce posturi vrea, vom vedea dacă e așa în luna aprilie.
   Știți ce s-a întâmplat ieri? Nu, sigur că nu! Iertați-mă, nu răspund decât de ceea ce scriu eu și atât! În rest, despre cei doi candidați – numai de bine. Laudele pentru unul dintre ei le găsiți dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus