Cum anul electoral 2016 este tot mai aproape, un tandem electoral de mare succes se reface în aceste zile fierbinți de vară.

Vă amintiţi imaginea de mai sus? În fotografie sunt surprinse cele două candidate USL la funcţia de senator, respectiv deputat, care au defilat braţ la braţ (la propriu) la alegerile generale din decembrie 2012.

După o perioadă în care nimeni nu a mai dat de senatorul Mariana Câmpeanu prin judeţ, se pare că fostul ministru îşi pregăteşte revenirea în viaţa publică. Şi nu oricum.

A realizat că mandatul său este pe sfârşite, așa că Mariana Câmpeanu a venit val-vârtej în judeţ pentru a începe campania electorală.

“Minunea” s-a petrecut la şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Hunedoara, care avut loc săptămâna trecută sub conducerea co-preşedinţilor Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

Fostul ministru a avut un loc asigurat la prezidiu, iar lângă Mariana Câmpeanu a nimeni alta decât Carmen Hărău. Pe cele două femei politician le leagă o prietenie ale cărei baze au fost puse în campania din 2012. 

Potrivit unor surse politice, cele două au şuşotit mai toată şedinţa, punând la cale probabil strategia politică pentru anul electoral 2016.

4 răspunsuri

  1. Strategii de cacat cu PNL-isti penali (Rusanu, Fenechiu, Vosganian, Cimpeanu, Silaghi, Molot, Diaconu, Adomnitei, David…………….).

  2. Bancul cu ” Unde-i baba sa-i rup laba ”
    Raspuns : O cheama Cimpeanu si este PNaL-ista .

  3. Eu zic sa o tineti pe lista si cind ii veti putea inscrie in cursa MOASTELE.Candidati de cacat.

  4. Orice numai nu baba asta care si-a batut joc de noi ca doar a venit aici si-a luat mandatul si nu a mai auzit nimeni de ea decat pe la tv de barbatasu si de faptele ei penale. daca mergem cu ea vom scadea drastic in sondaje eu unul nu mai cred in vrajelile ei dapai un cetatean de rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus