La 3 ani de la tragedia #Colectiv, sala de nunți a senatorului Eleonora Carmen Hărău a fost deschisă fără autorizație de securitate la incendiu emisă de ISU!

Imediat după tragedia de la Clubul Colectiv, parlamentarul PNL de Hunedoara, Eleonora Carmen Hărău, s-a cățărat pe emoția generală în încercarea de a câștiga ușor capital de imagine.

Iată ce declara în noiembrie, 2015: „Oamenii aceştia, în mare parte tineri (victimele de la Clubul Colectiv, n.red.), au fost ucişi de un sistem de stat putred, acelaşi sistem care i-a omorât pe Ionuț cel sfârtecat de câini, pe bebeluşii de la maternitatea Giuleşti, pe turiştii români din Muntenegru…”

Cât de sinceră era atunci Eleonora Carmen Hărău am văzut din activitatea ulterioară de parlamentar și din „lupta” ei cu „sistemul de stat putred”.

O regăsim, trei ani mai târziu, în calitate de senator de Hunedoara, dar și de patron peste un restaurant și un hotel cu sală de nunți lângă Castelul Corvinilor (printre multe altele). Așa cum v-am prezentat luni, 15 ianuarie, a.c., sala de nunți a senatorului Hărău și-a deschis porțile fără Autorizație de funcționare din partea primăriei Hunedoara. Faptul în sine reprezintă o sfidare intolerabilă a legii din partea unui demnitar ales și plătit el însuși să facă legi.

Cum să te mai numești parlamentar dacă tu însuți batjocorești legea, demonstrând că te consideri mai presus de ceilalți? Adică legile sunt pentru prostime, dar dumneavoastră, doamnă senator PNL, vă permiteți să le încălcați cu superioritate?!

DAR BOMBA ABIA ACUM URMEAZĂ…!

Sala de nunți a senatorului Eleonora Carmen Hărău nu avea nici autorizație de securitate la incendiu emisă de ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență)!

Știm că pare de-a dreptul incredibil, dar acesta este revoltătorul adevăr. La 3 ani de la tragedia de la Clubul Colectiv, un senator al României, Eleonora Carmen Hărău, își permite să pună viața oamenilor în pericol și să încalce legea, doar de dragul banilor – pentru că despre asta este vorba în cele din urmă!

În răspunsul oficial primit de la ISU, ni se comunică următoarele: „După finalizarea lucrărilor de construcție, administratorul are obligația să solicite Inspectoratului pentru situații de Urgență al județului Hunedoara autorizația de securitate la incendiu.” Apropo, frumos răspuns am primit, nu-i asa? Noi întrebăm dacă are autorizație, ISU ne răspunde că are obligația să solicite… Domnului Viorel Demean (foto medalion – dreapta) i-a fost greu să spună românește: Nu, domnule, nu are! Poate că cine este în măsură să înțeleagă ceva, va înțelege!

Cu alte cuvinte, Eleonora Carmen Hărău a permis organizarea petrecerii de revelion și a câtorva nunți fără autorizație de funcționare și autorizație de securitate la incendiu! Conform surselor noastre, abia miercuri, 23 ianuarie, inspectori ai ISU erau la o vizită în teren la imobilul respectiv.

Ce om simplu, ce patron ar îndrăzni să organizeze evenimente la care să participe sute de persoane în imobile fără autorizație ISU după cazul Colectiv? Ce ar risca cineva (care, să spunem, nu este un politician milionar în euro) dacă i-ar trece una ca asta prin cap?

CE URMEAZĂ?

 • Este de datoria Partidului Național Liberal să aibă un punct de vedere oficial în ceea ce o privește pe Eleonora Carmen Hărău, senator hunedorean. Tăcerea oficialilor PNL nu înseamnă altceva decât complicitate la încălcarea premeditată a legii și discreditarea acestui partid în fața alegătorilor. Când cei aleși să facă legile bune și drepte pentru oameni ajung să se creadă desupra tuturor, atunci aceștia își pierd dreptul moral de a ne reprezenta.

 • Cum se face că ISU Hunedoara „nu a știut” că la sala de nunți a senatorului s-au organizat, în primele 3 weekend-uri de la începutul anului, evenimente la care au participat sute de oameni, într-o locație fără autorizație de securitate la incendiu? Nu au știut? Atunci sunt incompetenți! Au închis ochii, atunci este și mai grav! Suntem cumva „pentru unii mumă, pentru alții ciumă”, domnule inspector șef Viorel Demean? Cu toți proprietarii de restaurante și săli de nunți ați procedat oare la fel? Din informațiile noastre, realitatea este cu totul alta… O protejați cumva pe doamna senator PNL?

  Să ne înțelegem, legea a fost încălcată în văzul lumii. Iată o reclamă din mediul online pentru petrecerea de revelion organizată la sala de nunți a hotelului doamnei Eleonora Carmen Hărău de pe strada Voinii, nr. 2A:

sala de nunti

 • Îi reamintim doamnei Eleonora Carmen Hărău o declarație pe care a făcut-o acum 3 ani, în zilele de după incendiul de la Colectiv, pe când Victor Ponta își depunea demisia din funcția de prim-ministru: Este cazul să plecăm toți acasă, cu referire la clasa politică, desigur. Nu doar că nu a plecat, acum e ditamai senatorul…

Ei bine, doamnă senator Eleonora Carmen Hărău, credem că a venit vremea să vă spună hunedorenii dacă, după ce ați încălcat legea ostentativ și deliberat, a venit vremea să plecați sau nu acasă.

Vă invităm, stimați cititori, să vă exprimați opțiunea în sondajul de mai jos:

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să-și dea demisia din funcția de senator PNL Eleonora Carmen Hărău?

View Results

Loading ... Loading ...

 

13 răspunsuri

 1. KingChivas80@gmail.com' Marian TOMA spune:

  Pai inspectorul șef, stă la masă cu ei, se face ca nu vede. Cică sa nu faci politica, dar sa stai, cu ei la cafele toată ziua, nu scrie nicăieri.

 2. Verificati data de inregistrare a cererii la Primarie ! 🙂 Doar spre informare 🙂

 3. De la o prietenă din primărie am auzit că sala e în regulă în ce privește autorizațiile

 4. remus.rotaru25@yahoo.com' remus rotaru spune:

  politicienii zilelor noastre. o mana spala pe alta si amandoua spala fata.

 5. mariuslucaci66@yahoo.com' Lucaci Marius spune:

  Oare cât mai poate tolera poporul ăsta astfel de oameni , care să ocupe cu nesimțire funcții in Parlamentul Romaniei?!?

 6. Cat de imbecil ești Marina Toma, sa spui asemenea idioțenii?! Cafele, restaurante.. Din sursa sigura îți spun că acest domn nu compromite calitatea profesionala pt un rahat de ceai servit în compania unui politician. Dar, nah, dacă ești prost, ești prost, tataie! Dar mai și ‘te dai mare’..

 7. Demisie imediata din partid si toate functiile publice!!! Asta ar fi mersul normal intr-o tara de drept si cu baza democratica!
  Ar trebui anchetat si cum de a fost posibil sa se elibereze autorizatie de constructie in acea zona, autorizatia de mediu, certificatul de clasificare in domeniul turismului, aviz din partea ISU … si asa mai departe si cat de legal este totul. Care e planul de urbanism al zonei (Castel – Monument istoric) si de cine a fost aprobat!
  Totul cam PUTE!!!!

  • Mizerie@PNL.ro' Gica@George spune:

   “Cam PUTE” ? Cam ? PNL europeanului si anticoruptului Rares Bogdan este finantat de Dna “Senator”…..

 8. Nu cred vreo una dintre instituții riscă să facă ilegalități sau oamenii să își riște pâinea, povești…povești…multe povești goale

 9. Pingback: Rezultate sondaj: Ar trebui să-și dea demisia din funcția de senator PNL Eleonora Carmen Hărău? - Hunedoara Libera

 10. Porcarie@Castel.hd' @Rares Bogdan & comp. spune:

  Si sa vezi ce zaiafet va organiza Dna Senator la Werk dupa victoria PNL !
  Cu ocazia asta ar putea schimba firma locantei cu “Aici sunt banii vostri, fraierilor !” sau si mai bine, cu “Porcarie@Castel” ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus