Miercuri, la Deva, va fi semnat contractul de furnizare a echipamentelor şi serviciilor de implementare a sistemului informatic integrat, în cadrul Proiectului "Implementarea unei soluţii de e-guvernare la nivelul unor unităţi administrativ-teritoriale pentru eficientizarea serviciilor publice - zona 4.

Proiectul se derulează în cadrul Programului Operaţional Sectorial 2007-2013, a fost accesat de Consiliul Judeţean Hunedoara, iar valoarea acestuia este de 6.724.166,60 lei.

Proiectul se implementează în localităţile Vulcan, Uricani, Simeria, Balşa, Băcia, Bătrâna, Bulzeştii de Sus, Cârjiţi, Dobra, Gurasada, Orăştioara de Sus, Ribiţa, Romos, pe o durată de 18 luni.

Obiectivul proiectului este creşterea performanţei actului administrativ prin eficientizarea activităţilor interne, a calităţii serviciilor publice on-line aduse cetăţeanului, cu ajutorul unui sistem informatic integrat implementat la nivelul instituţiilor publice din judeţul Hunedoara, care să gestioneze Registrul Agricol în format electronic şi să realizeze un management intern performant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus