Ce credibilitate mai are senatorul Eleonora Carmen Hărău din postura demnitarului plătit să facă legi?

Săptămâna trecută, Hunedoara Liberă vă arăta că senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău a încălcat legea, deschizând sala de nunți pe care o deține în municipiul Hunedoara pentru nunți, botezuri și petrecerea de Revelion FĂRĂ A AVEA AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU emisă de ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență)!

 La 3 ani de la tragedia de la Clubul Colectiv, un senator al României, Eleonora Carmen Hărău, își permite să pună viața oamenilor în pericol și să încalce legea, doar de dragul banilor – pentru că despre asta este vorba în cele din urmă!

Conform surselor noastre, abia miercuri, 23 ianuarie, inspectori ai ISU erau la o vizită în teren la imobilul respectiv.

Iată că șirul încălcărilor de lege continuă! Răspunzând solicitării noastre, Direcția de Sănătate Publică a Județului Hunedoara ne răspunde: 

„S-a emis notificarea DSP cu nr. 13 / 22.01.2019 pentru certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică (autorizația sanitară de funcționare).”

Așadar, abia în data de 22 ianuarie a fost obținută Autorizația sanitară de funcționare. La data când publicam noi primul material pe acest subiect (15 ianuarie 2019 – MAI MULTE INFORMAȚII, AICI și AICI), este evident că, la sala de nunți deținută de Eleonora Carmen Hărău, legea era tocmită după bunul plac al patroanei-parlamentar, plătită din bani publici, culmea, să facă legi pentru români!

Să recapitulăm: În sala de nunți s-au desfășurat cel puțin trei evenimente (revelion și două nunți) fără Autorizație de securitate la incendiu (emisă de ISU) și fără Autorizație sanitară de funcționare. De asemenea, imobilul respectiv nu avea Autorizație de funcționare emisă de primăria Hunedoara.

Mai este ceva de spus, stimați cititori? Vă imaginați ce ar fi pățit un cetățean obișnuit, care vrea să-și deschidă o afacere, dacă ar fi sfidat legile pe care senatorul liberal Eleonora Carmen Hărău și-a permis să le terfelească?

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să-și dea demisia din funcția de senator PNL Eleonora Carmen Hărău?

View Results

Loading ... Loading ...

12 răspunsuri

 1. Desigur are Demnitate si construiește ce vrea si face unde vrea ori ce constructie…DE CE SA FACUT ACEA CLADIRE LA 50METRII DE CASTEL?NU NAI ESTE CASTELUL PATRIMONIU? TREBUIE DEMOLAT TOT CE A FACUT ACOLO…..DE CE A SCOS ABIA IN ANUL 2018 TOT CE ESTE AUTO SI CHIOSCURI AFARĂ …DIN CURTEA CASTELULUI….DAR IA A FACUT PARCAREA PRIVATĂ DESIGUR TOTI TREBUIE SA OARCHEZE KA IA DE A INCASA BANI

 2. Ce poti sa mai comentezi, te apuca sila!!!!
  … ELEONORA, bagajele si la gara! Adio si la asa zisa politica pe care oricum nu ai facut-o pentru hunedoreni, ci doar pentru buzunarele proprii!!! Un lucru sa nu-l uiti: nu o sa iei nimic cu tine de pe lumea asta!!! Macar lasa testamentar Hunedoarei ceea ce ai adunat datorita ei!!! Macar atat merita Hunedoara noastra!

 3. Baieti, asta inseamna sa fi JUPAN(A)! Asta e…ne meritam soarta ! 🙂

 4. Salutari@Eleonora.hd' Mesaj @PNL-HD spune:

  Mai grava decat nesimtirea Eleonorei este nesimtirea PNL care pozeaza in campionii anticoruptiei ! Daca ajung la guvernare, imunitatea Eleonorei este asigurata. Asa ca fiti atenti ce votati !

 5. mesaj@rares.ro' PNL-isti mai rai decat PSD-istii.... spune:

  Acum, cand Rares Bogdan da europenism si anticoruptie, ar trebui intrebat daca are de gand sa mearga la Bruxelles cu Doamna Senator Harau de mana ? Ca si dansa este liberala, n-i asa ? Ba inca una de frunte, Senator al Romaniei !

 6. mesaj@Siefrid.hd' @Siegfrid Muresan spune:

  Domnului Siegfrid Muresan, candidat PNL pentru Parlamentul European
  Felicitari ! Suneti reprezentandul Doamnei Senator in Parlamentul European.

 7. salutari@PNL.hd' E ceva putred in PNL ! spune:

  Cata demagogie ! Cat tupeu !
  PNL se erijaza in apostolul europenismului si anticoruptiei in Romania dar Senatoarea PNL comite ceva ce nici comunistii nu faceau !

 8. sfidare@sfidare.ro' Sfidarea bine facuta ! spune:

  Daca sa construiesti o magaoaie de neam prost fara autorizatie legala este sfidare, ce este sa pretinzi ca ai cumparat multe cate in Sibiu cu banii castigati prin meditatii, bani la care n-ai platit impozit ? Sfidarea sfidarilor ?

 9. Siegfried@Harau.hd' Lucrul bine facut ! spune:

  Ce gara frate ! Madam se pregatese de guvernare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus