Petre Nica (foto), preşedintele Sindicatului Muntele, cere ministrului Energiei demiterea conducerii Complexului Energetic Hunedoara. 

“Decizia este una importantă pentru salvarea societăţii energetice din judeţul Hunedoara care are aproape 6.600 de angajaţi. Anularea licitaţiei pentru echipamentul minier este o dovadă clară a lipsei de profesionalism. Este inadmisibil, după opt luni, să anulezi o licitaţie despre care aveai semnale încă de la început că nu este în regulă. Administraţia a făcut regulile jocului, administraţia le-a încălcat şi apoi a anulat totul ca şi cum timpul ar fi stat în loc, în această perioadă. Nu a fost interesată nici măcar de prejudiciile pe care le-a creat. Investiţia era indispensabilă atât pentru oameni, cât şi pentru situaţia economică a societăţii. De aceea, îi cerem ministrului Energiei, Răzvan Nicolescu, să demită conducerea CEH pentru că nu a îndeplinit un punct din planul managerial şi propus, şi gestionat de această echipă. Acţiunile echipei manageriale  contravin  interesului societăţii”, a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a anulat o licitatie de circa 350 de milioane de lei pentru achizitionare de echipament minier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus