Comisarul șef Traian Berbeceanu a primit sâmbătă titlul de „Polițistul Anului 2013” conferit de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Berbeceanu a primit o Diplomă de onoare și o plachetă, iar alături de el a fost premiat și vicepreședintele SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci.

Cei 132 de lideri de sindicat din Poliție, reuniți la Poiana Brașov în cadrul Conferinței SNPPC, au decis în unanimitate acordarea titlului de „Polițistul Anului 2013”, comisarului șef Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia. La eveniment, comisarul șef Traian Berbeceanu a fost însoțit de soția sa, Gabriela, de vicepreședintele SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci și de vicepreședintele SNPPC, Dumitru Coarnă. La intrarea în sala conferinței, toți cei 132 de polițiști s-au ridicat în picioare și i-au primit pe cei patru cu aplauze.

Ttlul i-a fost acordat comisarului șef Traian Berbeceanu pentru „încrederea în mișcarea sindicală a polițiștilor și pentru contribuția adusă la creșterea forței SNPPC”.

Vizibil emoționat, comisarul șef Traian Berbeceanu a mulțumit colegilor din Sindicatul Polițiștilor pentru distincția oferită: „Așa cum am promis, îmi voi dedica acțiunile pentru ca niciunui polițist din România să nu i se mai poată întâmpla ceea ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Traian Berbeceanu.

„Vă mulțumesc tuturor. Ca simplu membru de sindicat vreau să vă transmit un mesaj de solidaritate. SNPPC m-a sprijinit, se vede că lupta sindicală este una grea, dar trebuie făcut mai mult pentru polițiști. Sunteți lideri de sindicat, aleși cu speranță și încredere, vă rog să-i reprezentați pe cei care v-au ales cu demnitate”, a declarat Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a făcut un apel la unitate: „Marea mea durere în cei 23 de ani de carieră este că breasla noastră nu este la fel de unită cum este cazul jurnaliștilor de exemplu, al magistraților. Suntem uniți la șprițuri, la distracție, dar vreau să fim uniți și la necaz.”

Alături de fostul șef al BCCO Alba Iulia, polițistul hunedorean Vasile Bucuci a primit din partea SNPPC o Diplomă de onoare pentru meritul de a fi sprijinit mișcarea care l-a susținut pe Traian Berbeceanu în spațiul public. De altfel, titlul de „polițist al anului 2013” a fost oferit lui Traian Berbeceanu la propunerea vicepreședintelui SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci.

La evenimentul care a avut loc la Poiana Brașov au participat și reprezentanți din conducerea Ministerului Afacerilor Interne și șefi de structuri naționale.

foto: SNPPC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus