Află motivul surprinzător pentru care, de peste 30 de ani, în fiecare zi de luni, o primărie din județul Hunedoara are lacătul pe ușă

În comuna Pui, din judeţul Hunedoara, lunea nici iarba nu creşte.

La Primărie nu se lucrează lunea de mai bine de 35 de ani, iar tradiţia este respectată cu sfinţeinie de actuala conducere a administraţiei locale. Motivul este legat de organizarea târgului de ţară care are loc în fiecare zi de sâmbătă.

“E adevărat, în Primărie nu se lucrează lunea, dar în schimb lucrăm sâmbăta, când are loc târgul de ţară. Având în vedere că sâmbăta ajung în centrul de comună oamenii care vin la târg din zone îndepărtate şi care au de rezolvat probleme la primărie, s-a hotărât să lucrăm sâmbăta, iar luni să fie zi liberă. Tradiţia este respectată din anii 80 şi funcţionăm foarte bine”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro primarul comunei Pui, Victor Stoica.

Comuna Pui este situată între două zone importante ale judeţului: Valea Jiului şi Ţara Haţegului şi, din acest motiv, este considerat de ani buni locul ideal pentru desfăşurarea târgului de ţară. De altfel, în comuna Pui au loc cele mai mari două târguri din judeţ, primăvara şi toamna.

Locuitorii s-au obişnuit să nu caute pe nimeni la primărie lunea şi se pare că activitatea administraţiei nu are de suferit din acest motiv.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

3 răspunsuri

  1. Asta-i localitatea unde pana si gainile sunt curve!

  2. Stiu asta din anii ’70 de la o Pui-anca!

  3. Curva ii doamna mata!!! Daca o cunoști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus